Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има некој подизано пари нека каже дали е добро директно или да се префрлат на moneybookers па после на сметка да се прикрие од каде се :):) ИТНО

Јас имам директно подигано, разликата е во тоа што преку moneybookers мислам дека не ти зимаат провизја, директно ти зимаат некоја мала провизија мислам.

Јас имам директно подигано, разликата е во тоа што преку moneybookers мислам дека не ти зимаат провизја, директно ти зимаат некоја мала провизија мислам.

Обратно е , од MB ти земаат провизија а од кладилница е фри !

Јас директно повлекувам и нема провизија.А како е со закониве појма неам.

не е е битно колку покасно ке стигнат битно е дали ке се прикрие од каде стигнуваат

Имал некој проблеми со данок при подигање на пари од картица/банка, или пак проблеми со изворот на парите или др проблеми во врска со подигањето пари добиени преку спортските обложувалници. :smir:

Имал некој проблеми со данок при подигање на пари од картица/банка, или пак проблеми со изворот на парите или др проблеми во врска со подигањето пари добиени преку спортските обложувалници. :smir:

до сега не сум имал никакви проблеми со тоа а се кладем прилично долго време онлине.Слободно фурајте и немајте гајле

поздрав

Кои се условите кои мора да ги исполни френдот за на него и на мене да ни додадат по 25Е на сметка? Кога одам таму Reffer a friend потполнувам се како што треба, се регистрира потоа пријателот вложува пари, му го даваат тој 100% бонус, но еве што стои кај refferal progress, а некако не ми е јасно тоа што го пишува во Terms and Conditions:

untitledgmg.bmp

П.С. Се кладам на бет365!

Aj некој што знае нека ми каже

Се кладам на бет365 внесов пари преко moneybokers сега ако сакам да ги извадам мора на moneybokers или па може и на трансакциона?
И нека ја каже постапката како да го направам тоа.

Withdrawal methods
Bank Transfer, Cheque, Click2Pay, Credit Card, Debit Card, InstaDebit, Moneybookers, NETeller

ова се начините на исплата
најверојатно treba da идеш на тоа withdrawal

да да на withdraw треба да идеш али не сум сигурен дека можеш на картица да ги повлечеш , јас сум повлекувал во банка на девизна сметка..пошто кај нас знаат банките да одбиваат на картица од обложувалници онлине

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom