Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ova vazi samo za bet365 ili moze so istata VISA Electron da se oblozuvam na bwin.com Dali za bwin.com potrebno e da pratat nekoja verifikaciona poraka
Moze so VISA i na bwin. Tamu treba da pratis kopija od pasos ili licna karta po meil i taka se e sredeno. Ne smees da imas nikakva greska vo imeto prezimete i datumot na ragjanje kako i adresata koga ke se registriras so tie sto ke im gi ispratis kako skenirani podatoci(od pasos ili licnata karta)/

ok za kolku vreme odi celata postapka kajbwin.com mislam dali e pobrzo da se registriras na bwin.com ili na bet365.com

На бет365 играчите од НБА за да ги играм само сингл може или може да се врзуваат ?

ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ ОД ПРЕДХОДНИ ГОДИНИ ДАЛИ ЌЕ ИМА ОБЛОЖУВАЊЕ НА ИЗБОРИВЕ КОИ СЛЕДАТ ВО МАКЕДОНИЈА??
ФАЛА ОДНАПРЕД :)

ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ ОД ПРЕДХОДНИ ГОДИНИ ДАЛИ ЌЕ ИМА ОБЛОЖУВАЊЕ НА ИЗБОРИВЕ КОИ СЛЕДАТ ВО МАКЕДОНИЈА??
ФАЛА ОДНАПРЕД :)

Забрането е со закон обложување за секакви избори.

Дај нека ми каже некој што подига пари од бет365 преку манибукерс за колку време стигаат на манибукерс парите од бет365 ?

Дај нека ми каже некој што подига пари од бет365 преку манибукерс за колку време стигаат на манибукерс парите од бет365 ?
1 до 2 часа мислам

Едит

По 24 часа, моја грешка. На Нетелер стигнуваат за 1 час.

http://help.bet365.com/home/mainpage.asp?ibpid=5252&isb=0&sg=2&lng=1&cnt=Sports/Home+Splash

Mene od bet365 na moneybookers za 1 cas mi stignuvaat

Според вас да речеме каде е подобро да се има акаунт, на BET365 или на BWIN, има ли некоја голема разлика ?!
И кажете на која од овие две може почесто да се наоѓа Македонско првенство втора лига.

Според вас да речеме каде е подобро да се има акаунт, на BET365 или на BWIN, има ли некоја голема разлика ?!
И кажете на која од овие две може почесто да се наоѓа Македонско првенство втора лига.

бет365 даваат и во живо некогаш втора лига, прва скоро редовно имаат а имаат и пред тоа да играш..инаку они се и најдобри само најголема процедура имаат за повлекување и за регистрирање.

Ова што ти го наброја варман е точно , само за уплаќање обичен тикет бвин е попрегледна од бет365 .

Еве да речеме ќе ја одберам BET365.
Јас поседувам visa electron картичка која е под капата на HALCBANK, али мислам дека нема врска тоа нели. Битно да ја имам висата.
Кои се следните чекори кои треба да ги направам, колку средства треба најмалку да имам на картичката ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom