Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Море каде треба да пишам на BWIN да ми го кажат тајното прашање сум го заборавил да ми даде некој линк. фала однапред!

Добро може ли некој да ми каже како се прави ливче на БЕТ365 никако неможам да најдам само синглови уплаќам:tapp:

Добро може ли некој да ми каже како се прави ливче на БЕТ365 никако неможам да најдам само синглови уплаќам:tapp:
хахаха абе овака значи штиклираш си ги утакмици шо сакаш да ги одиграеш и ти се појават десно на екрано,после под утакмиците имаш нешто како триаголник и пише нешо тамо кај мене оти е на бугарски пише множествен залог а на англиски не знам како ама небитно идеш на тоа триаголнико и ти се појаве листа надоле и у зависност од тоа колку си уплатил утакмици идеш на квадратчето и си ја напишеш сумата за уплата и доле идеш потвредш ја уплатата...

хахаха абе овака значи штиклираш си ги утакмици шо сакаш да ги одиграеш и ти се појават десно на екрано,после под утакмиците имаш нешто како триаголник и пише нешо тамо кај мене оти е на бугарски пише множествен залог а на англиски не знам како ама небитно идеш на тоа триаголнико и ти се појаве листа надоле и у зависност од тоа колку си уплатил утакмици идеш на квадратчето и си ја напишеш сумата за уплата и доле идеш потвредш ја уплатата...
Фала брат. Ама комплицирано овааа:pos:

Сигурно нема чим никој не ти одговара....
--- надополнето: Nov 6, 2011 9:18 PM ---
А оти шо ти треба за BetFair?!
да има со кој да дискутирам ... да размениме идеи и стратегии итн. итн. :)

да има со кој да дискутирам ... да размениме идеи и стратегии итн. итн. :)
Па имаш тема за тоа,имаше идеја од онај ден да се почне со инфо,статистики за утакмици па ке видеме како ке иде таа идеја...
http://forum.kajgana.com/threads/tип-на-денот-Читај-правила-во-прв-пост.53099/page-240#post-4542936

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom