никој ?Тргува некоја на betfair ?
Сигурно нема чим никој не ти одговара....никој ?
хахаха абе овака значи штиклираш си ги утакмици шо сакаш да ги одиграеш и ти се појават десно на екрано,после под утакмиците имаш нешто како триаголник и пише нешо тамо кај мене оти е на бугарски пише множествен залог а на англиски не знам како ама небитно идеш на тоа триаголнико и ти се појаве листа надоле и у зависност од тоа колку си уплатил утакмици идеш на квадратчето и си ја напишеш сумата за уплата и доле идеш потвредш ја уплатата...Добро може ли некој да ми каже како се прави ливче на БЕТ365 никако неможам да најдам само синглови уплаќам
Фала брат. Ама комплицирано овааахахаха абе овака значи штиклираш си ги утакмици шо сакаш да ги одиграеш и ти се појават десно на екрано,после под утакмиците имаш нешто како триаголник и пише нешо тамо кај мене оти е на бугарски пише множествен залог а на англиски не знам како ама небитно идеш на тоа триаголнико и ти се појаве листа надоле и у зависност од тоа колку си уплатил утакмици идеш на квадратчето и си ја напишеш сумата за уплата и доле идеш потвредш ја уплатата...
Немаш гајле,само кцкај ти и прави пара....Фала брат. Ама комплицирано овааа
да има со кој да дискутирам ... да размениме идеи и стратегии итн. итн.Сигурно нема чим никој не ти одговара....
--- надополнето: Nov 6, 2011 9:18 PM ---
А оти шо ти треба за BetFair?!
Па имаш тема за тоа,имаше идеја од онај ден да се почне со инфо,статистики за утакмици па ке видеме како ке иде таа идеја...да има со кој да дискутирам ... да размениме идеи и стратегии итн. итн.
идеи и стратегии за тргување ... не за типовиПа имаш тема за тоа,имаше идеја од онај ден да се почне со инфо,статистики за утакмици па ке видеме како ке иде таа идеја...
http://forum.kajgana.com/threads/tип-на-денот-Читај-правила-во-прв-пост.53099/page-240#post-4542936
идеи и стратегии за тргување ... не за типови
Аха.....
jas igram na betfairникој ?
тргуваш или само уплаќаш ?jas igram na betfair
Курац, ги прокоцкав првите 5 евраНемаш гајле,само кцкај ти и прави пара....
na pocetokot samo trguvav, ama izlegoa nekoj problemi,sega poveke uplakam, ako te interesira nesto pisi mi na PMтргуваш или само уплаќаш ?