- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Да повлечам пари итно или барем за 2/3 дена, а мастеркард тек другата недела ќе ми е готова.Што ти треба конкретно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да повлечам пари итно или барем за 2/3 дена, а мастеркард тек другата недела ќе ми е готова.Што ти треба конкретно?
Да повлечам пари итно или барем за 2/3 дена, а мастеркард тек другата недела ќе ми е готова.
едино ако има подобри коефициенти па да се пребива некако тој данок би било од корист...........еве моментално го пратам вавринка ин плеј 1.38 е на 2вин а на бет365 1.44 да победи......кај 15% данок и срамни коефициенти...........самоубиствоНе можам да ве разберам, најсериозно. На стотина онлајн кладилници кои не ви наплаќаат никаков данок, вие се радувате дека некоја српска кладилница ќе добиела лиценца за онлајн работа во Македонија, во која кладилница повторно ќе ви земат 15% данок.
Неверојатна работа.
Скроз си во право. Конкретно, јас имам проблем со тоа што банката каде што сум комитент има апсолутно забрани за све живо поврзано со кладење, башка и со СКРИЛ прекинаа да работат. Во друга банка не можам да одам од икс причини и тоа ми е баш проблем. Али дека има алтернативни начини за да се игра на странскиве клаџи тоа стои и сите што имаат таква можност не треба да ги погледнат нашиве.Не можам да ве разберам, најсериозно. На стотина онлајн кладилници кои не ви наплаќаат никаков данок, вие се радувате дека некоја српска кладилница ќе добиела лиценца за онлајн работа во Македонија, во која кладилница повторно ќе ви земат 15% данок.
Неверојатна работа.
Samo taa li e odeka vi se ovie informacii , nie sme dno cela exyu , site imat nad 30 kladilnici online , nie edvaj ednaЕфбет на бугаринот Божков зеле лиценца
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Скроз си во право. Конкретно, јас имам проблем со тоа што банката каде што сум комитент има апсолутно забрани за све живо поврзано со кладење, башка и со СКРИЛ прекинаа да работат. Во друга банка не можам да одам од икс причини и тоа ми е баш проблем. Али дека има алтернативни начини за да се игра на странскиве клаџи тоа стои и сите што имаат таква можност не треба да ги погледнат нашиве.
Дали може да ми кажеш предлог странска кладилница која е најдобра за онлајн кладење и не би имал проблем парите директно на картичка да ги вадам?Не можам да ве разберам, најсериозно. На стотина онлајн кладилници кои не ви наплаќаат никаков данок, вие се радувате дека некоја српска кладилница ќе добиела лиценца за онлајн работа во Македонија, во која кладилница повторно ќе ви земат 15% данок.
Неверојатна работа.
Дали може да ми кажеш предлог странска кладилница која е најдобра за онлајн кладење и не би имал проблем парите директно на картичка да ги вадам?
Нема веќе стабилна кладилница да играш директно со картичка, едино на б365 ама мислам укинаја и таму, руските преварантски кладилници и Моцарт од Малта https://www.mozzart.com/Дали може да ми кажеш предлог странска кладилница која е најдобра за онлајн кладење и не би имал проблем парите директно на картичка да ги вадам?
Бет365, ама не знам како е со вадење на картичка, и не знам зошто би ги вадел на картичка.
Тогаш подобро е значи да ги вадам од кладилница на скрил, па од скрил на трансакциска?Нема веќе стабилна кладилница да играш директно со картичка, едино на б365 ама мислам укинаја и таму, руските преварантски кладилници и Моцарт од Малта https://www.mozzart.com/
Преку Скрил најдобра ви е Pinnacle
Преку крипто е дефинитивно најисплатливо и изминативе години во подем, имате минимум 10 реномирани кладилници