Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ми објасни некој по ПП како да отворам НЕТЕЛЕР картичка, фала однапред поздрав.

Дали сеуште може да се обложува на нет на светските кладилници, не сум доволно упознаен ама знам дека имаше закон донесено дека од Македонија е забрането, но дали некак може да се игра сеуште ?

Дали сеуште може да се обложува на нет на светските кладилници, не сум доволно упознаен ама знам дека имаше закон донесено дека од Македонија е забрането, но дали некак може да се игра сеуште ?
Moze

Сакам да отворам акаунт на некоја страна за обложување на нет, но како што ги читам последниве страни, некој пишува дека биле блокирани неколку светски веб сајтови како bet365 и други. Ќе може некој да ми објасни подетално доколку е можно која страна нуди најдобри услови и како оди постапката за отворање веб акаунт.

Сакам да отворам акаунт на некоја страна за обложување на нет, но како што ги читам последниве страни, некој пишува дека биле блокирани неколку светски веб сајтови како bet365 и други. Ќе може некој да ми објасни подетално доколку е можно која страна нуди најдобри услови и како оди постапката за отворање веб акаунт.
прочитај поназад некоја страна за регистрација има поопширно објаснето што како лесно е , иначе кај мене не е блокирана ниедна страница од t-home сум , ако те интересира нешто друго пиши пп[DOUBLEPOST=1434371979][/DOUBLEPOST]
Нека ми објасни некој по ПП како да отворам НЕТЕЛЕР картичка, фала однапред поздрав.
треба да ја платеш 10 евра картичката т.е да имаш 10 евра и имаш опција да аплицираш за картичка , чекаш до 20 дена највеке и ти стига на домашна адреса картичката

Последно уредено:

http:www.oblozuvanje.com - имаш детално објаснето се

Како да направам да имам други методи за подигнување на пари во WilliamHill само Bank Transfer ми го дава.Ситна сума е ама ми требаат хитно.. @Ставрогин

dali koga treba da se podignuvaat pari od bet365 ili will hill sekogas bara nekakva potvrda kako slika od pasos ili licna karta ?

dali koga treba da se podignuvaat pari od bet365 ili will hill sekogas bara nekakva potvrda kako slika od pasos ili licna karta ?
само за верификација на акаунтот треба да пратеш слика , не ти тражат за секое повлекување на пари никаква слика пасош ... оти веке ти е верификуван акаунтот

Имал ли некој проблеми со трансакција на пари од бет365 на Виса електрон од НЛБ Тутунска во блиско време? Наслушав разговори дека наводно биле блокирани трансакциите, па ако има некој инфо да сподели или ако има искуство во блиско време уште подобро. Благодарам

Имал ли некој проблеми со трансакција на пари од бет365 на Виса електрон од НЛБ Тутунска во блиско време? Наслушав разговори дека наводно биле блокирани трансакциите, па ако има некој инфо да сподели или ако има искуство во блиско време уште подобро. Благодарам

Затоа користи Neteller и немаш гајле.

кога ке поминат овие неколку години додека може само 2win да држи обложување на нет, и ако успее спортлајф да воведе такво нешто тогаш јас ке бидам најсреќниот човек на планетава земја(без притоа да има промена во квотите и условите за игра)!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom