Нудизам. Се чувствувате ли пријатно кога сте голи?

• Креатор на темата Креатор на темата ex machina
  • Време на започнување Време на започнување
Ослаби и немаш гајле.

И не верувам дека поентата со одењето на нудистичка плажа е да се чувствуваш секси.

хихи ... Не се чуствувам пријатно кога би бил гол , пред другари и другарки ... :pos: :pos: :nesvest: :smir:

Зависи од тоа што ќе видам на плажата.
Нудистички плажи ми се баш океј, онака, слободни.За мене нема да коментирам додека не го направам или доживеам.
Некако глупаво ми е да давам претпоставки за работи кои што веројатно ќе ги одлучам во делот од секундата во зависност од расположението.:pipi:

sakam toples soncanje,lani prv pat se soncav toples i bas sakam i ovaa godina ama samo na mesto kade sto nikoj ne me poznava.ne se sramam od moeto telo ama ne bi se custvuvala ubavo na nudisticka plaza:nenene:

може едно предлогче за филм? документарен - малку постар од 1994 и е само 347 MB;)
Naked Lifestyles

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Би се шетал гол на плажа ама не во македонија (причините ви се познати нели).Немам никакви проблеми со тоа а баш имам намера да го искусам кога би имал можност.

Ме интересира дали ако идеш топлес/гол на плажа која не е назначена како такви би можел да кркаш казна некоја ? (освен ќотек нели) :D

• Ми се допаѓа
Иако сум прилично со опен мајнд, но на нудистичка плажа не би отишла со роднини ( брат, братучед, зет и други роднини), ако веќе одам би одела со дечко ми или со 2-3 другарки. Тоа е мој став, така сум воспитувана, не можам јас тоа да го сменам туку така, инаку немам никакви предрасуди спрема луѓето кои одат. Инаку не се срамам од моето тело, немам некои комлекси ако имам 3-4 килца повеќе, ама таа сум и тоа воопшто не би било причина за да не отидам.

Иако сум прилично со опен мајнд, но на нудистичка плажа не би отишла со роднини ( брат, братучед, зет и други роднини), ако веќе одам би одела со дечко ми или со 2-3 другарки. Тоа е мој став, така сум воспитувана, не можам јас тоа да го сменам туку така, инаку немам никакви предрасуди спрема луѓето кои одат. Инаку не се срамам од моето тело, немам некои комлекси ако имам 3-4 килца повеќе, ама таа сум и тоа воопшто не би било причина за да не отидам.
дали тоа значи дека би одела, ама со сестра, братучетка, снаа, вујна, тетка, баба....само да нема машки во твоја близина(освен дечкото- сите што ги наведе се од машки род)

дали тоа значи дека би одела, ама со сестра, братучетка, снаа, вујна, тетка, баба....само да нема машки во твоја близина(освен дечкото- сите што ги наведе се од машки род)

Хахах јас така несвесно си ги набројав сите од машки род. Не, не би одела ниту со роднини од женски пол,затоа што искрено не се чуствувам удобно со нив, со друштво повеќе би ми одговарало. Не е до мене до нив е ( такви се само нурат и загледуваат а јас сакам опуштена атмосфера).

Ja izlea sum bil fundamentalista koj se samoraznesol u predhodniot zivot i nejkam da gleam razgoleni ne pa goli, plus Isus rekol sekoj onoj koj ke pogledne zena so zelba veke naprail preljuba, taka da plazite se bogohulni mesta tamu ne idat kalugerki i kalugeri, plus OD GLEDANJE FAJDE NEMA!

Има, има... ;)

Бидејки јас сум преголем обожавател и зависник на убавините на понежниот пол, што ако здогледам некој добар гс или цицка и ми се дигне и така со дигнат си се шетам низ плажа и си го мафтам?
Шатор бесплатно (кабрио) :) .
И уште нешто подобо е кога е дигнат поголем дел од кожата ке ти се исонча, вака кога е спуштен собрана е, затоа сите вие кои ке идете на нудистичка измасирајте го и глејте нон стоп да имате ерекција за да ви фати добра крем боја, комплет со се тестиси.

• Ми се допаѓа
барам појаснување дали нудистичката плажа влијае директно или индиректно на Љубов или Секс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom