- Член од
- 31 мај 2015
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 129
Хм, интересно! Јас првпат гледам дека вакво нешто функционира, и добро е да се знае. Ама не е јаглен, туку графит (сосема различно)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро де, важно и двете се 100% јаглерод, само густината му е различна, исто и дијамантот спаѓа во истата категоријаХм, интересно! Јас првпат гледам дека вакво нешто функционира, и добро е да се знае. Ама не е јаглен, туку графит (сосема различно)
Преместен е на кванташки.da ve prasam dali moze nekoj da mi kaze kade e cigan pazar
Овој Kissing Cranes ли е?две слики од денес со HDR филтер
![]()
не некакво Rostfrei Solingen и уште нешто што не можам да го прочитам -старо е повеќе од 45-50 годиниОвој Kissing Cranes ли е?
Автокомадна, незнам точно, немам отидено од кога е преместен, околу 4 километри за пешаци (ако сум точен со мапата) од Стив студентскиот дом (барем јас од таму тргнувам).A kade e kvantaski
Тешко дека постои таков збор на Македонски.Здраво. Да не знае некој како се вика на македонски задниот дел на ножот, врз кој се става дршката? Ми треба за технички превод. На англиски е "tang", на српски го викаат „kulisa - obli kraj drške koji služi puniji hvat “.
Фала.
На кожната футрола ги направив за полесно да се рашири до каде што оди рачката, после тоа е потесно за сечилото. А ова не ми треба, претходно (како што ми стигна ножот) имаше 4 дупки и можев да го вртам како сакам, но многу беше големо и незгодно за носење.овие дупки на футоролата за што се ?? пофално е дека се обидуваш да правиш нешто сам -оваа од кидекс е добра ,но полесно беше да и ставаш една ТекЛок и така ќе може да го вртиш ножот како сакаш !
![]()