Новото Фиќо!

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Скапо е! Премногу пари за такво мало количе! За 15 000 можеш 100 пати поубава и поголема кола да купиш!

Луѓе ова е пред за тие што имаат веќе едно добро аутце во гаража, ова им е за у град :)
Да имам пари одма би го зел, едноставно неможе да го споредувате со астра, ц4, фокус итн.

Луѓе ова е пред за тие што имаат веќе едно добро аутце во гаража, ова им е за у град :)

Мислиш.. улогата на колите од типот на Aygo/C1/107 ... коишто се 50% поефтини ... ?

И да имаш пари, треба да си глуп да го купиш.

Go kupuvaat tie sto imaat MNOOOGU PARI, a i obicno ne se glupi ..... :), vakvo autce so... takvo pedigre se kupuva kako skap casovnik...ic ne ti treba , ama merak ti e da go imas.....
.......nazalost vo MKD toa e mislena imenka za 99,9% narod.. :)

Мислиш.. улогата на колите од типот на Aygo/C1/107 ... коишто се 50% поефтини ... ?
Па да поефтини се тие коли,ама ако им ја ставиш опремата што ја има фичово:кожа,есп и уште многу опрема,тогаш и тое коли ке имаат приближна цена на фичово,а тие коли се нови модели а фичово е култна кола,па така да задоволството да се возис во него е многу поголемо отколку во ц1,107 или ајго.

Ептен ми прави мерак, бомбона е... ама не за тие пари.
...10 650 е основна, додај уште 1000/2000 евра и ке имаш кола "боли глава".
Многу пари за карабина фаза...
Инаку, Фиќото го купува срцето, а не разумот...сфаќате?
Скапо е, ама некои работи немаат цена...исто како Мини и Бубата.

Скапо е мамицата, ама не се сомневам дека е квалитетно напраено :smir:

Многу пари за карабина фаза...
Инаку, Фиќото го купува срцето, а не разумот...сфаќате?
Скапо е, ама некои работи немаат цена...исто како Мини и Бубата.

Го делиме истото мислење.

Штом ќе го потпишам договорот со Ливерпул, ја купувам колава. :)

Многу пари е, за тие пари може да се земе на пример голф 5ка или некоја друга лимузина у таа клаза, на пример новиот муцубиши лансер ама да се разбереме у едно, колата е легенда а тоа се плаќа, тоа е нешто како новиот мини морис, сте виделе ли кои се цените на ново за новиот мини морис? Проблемот е што они си ги ценат тие коли, како на пример германицете за бубата, англичаните за мини морисот така праат и фиат, немоше никој да ми докаже дека мини морисот или бубата се поголеми легенди од фичото, така да оној што ке ја купи оваа кола си ја купува од мерак.Ја да иам вишак 12,000евра дефинитивно би го земал, сакам да го имам едноствано.

Сепак ке мора да ја заклучиме темата со изразот.. Цената е последица на одличното минато. Во споредба со остатокот од гамата на Фиат, мислам дека ова е најскапо. Линеа, Браво, Гранде Пунто имаат поевтина цена!

Цената на фичото е слична со Бравото и Гранде пунтото со тоа што нели за тие пари добиваш една модифицирана фиат панда, која чини неколку илјади евра помалку

Цената на фичото е слична со Бравото и Гранде пунтото со тоа што нели за тие пари добиваш една модифицирана фиат панда, која чини неколку илјади евра помалку

abe sea vidi. DALEEEKU e od fiat panda. fikoto e reinkarnacija na legenda. zatoa e tolku skapo. koliceto e za kerki na bogatasi. ama EPTEN BOGATASI. kolata e sminkerska, a ne e prakticna ama koa ke vidis, toa e zamislata.:)

abe sea vidi. DALEEEKU e od fiat panda. fikoto e reinkarnacija na legenda. zatoa e tolku skapo. koliceto e za kerki na bogatasi. ama EPTEN BOGATASI. kolata e sminkerska, a ne e prakticna ama koa ke vidis, toa e zamislata.:)

Другар секаде ти пишува дека е на иста платформа со пандата, значи делат и исти мотори и механика. Еве еден цитат:

One of the coolest cars to come out of Italy. Forget your supercars; the Fiat 500 is the most desirable machine to be introduced this year. For all its retro-inspired original Fiat 500 looks the new 500 is basically a Panda underneath. That's no bad thing though, as the Panda's one of our favourite sub-superminis.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom