MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
Скапо е! Премногу пари за такво мало количе! За 15 000 можеш 100 пати поубава и поголема кола да купиш!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ами за Киа Просид со фул опрема ?15 000 евра за фиќо или 15 000 евра за новата Астра,новиот Фокус,Шкода Октавија основната и да не набројувам понатаму
Луѓе ова е пред за тие што имаат веќе едно добро аутце во гаража, ова им е за у град![]()
И да имаш пари, треба да си глуп да го купиш.
Па да поефтини се тие коли,ама ако им ја ставиш опремата што ја има фичово:кожа,есп и уште многу опрема,тогаш и тое коли ке имаат приближна цена на фичово,а тие коли се нови модели а фичово е култна кола,па така да задоволството да се возис во него е многу поголемо отколку во ц1,107 или ајго.Мислиш.. улогата на колите од типот на Aygo/C1/107 ... коишто се 50% поефтини ... ?
Многу пари за карабина фаза...Ептен ми прави мерак, бомбона е... ама не за тие пари.
...10 650 е основна, додај уште 1000/2000 евра и ке имаш кола "боли глава".
Многу пари за карабина фаза...
Инаку, Фиќото го купува срцето, а не разумот...сфаќате?
Скапо е, ама некои работи немаат цена...исто како Мини и Бубата.
Цената на фичото е слична со Бравото и Гранде пунтото со тоа што нели за тие пари добиваш една модифицирана фиат панда, која чини неколку илјади евра помалку
abe sea vidi. DALEEEKU e od fiat panda. fikoto e reinkarnacija na legenda. zatoa e tolku skapo. koliceto e za kerki na bogatasi. ama EPTEN BOGATASI. kolata e sminkerska, a ne e prakticna ama koa ke vidis, toa e zamislata.![]()