Новото BMW M3

• Креатор на темата Креатор на темата John
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
Eve go novoto BMW M3.
Sto mislite?

m3-cab-dec06-01.jpg

rear-3Q-static-L.jpg

Motor

2070322.001.1M.jpg

bmw-m3-sedan-024.jpg

-V8 Motor
-415hp
-SMG Gearbox
-Eden od najmoknite V8 Motori

Интересно али повеќе мерак ми прави BMW M5 V10 мотор со 500 коња.

Јако е, мада ако има со 4 врати би бил позадоволен. И црно дека е...

ja gi vosez i trojkata i petkata na test. da vi kazam deka trojkava bolje se drzi. ako e poslaba. petkava nekako glomazna e mnogu. ja se zaljubiv u trojkava

Супер возилце, само една е маката со овие... Цената и потошувачката на гориво :)

Eпа брате, две убајни не бива:pos2:.... или ќе е брза и ќе троши или обратно!!!:pos2:

Јако е, мада ако има со 4 врати би бил позадоволен. И црно дека е...

pa BMW ima veke pocnato so proizvodstvo na BMW M3 so 4 vrati, i isto Cabrio. Bi trebalo za godina ili 2 da e sve gotovo

Интересно али повеќе мерак ми прави BMW M5 V10 мотор со 500 коња.

pa dobro sega i na mene mi se pravi pogolem merak na BMW M5 ama cenata ja imas videno??
nad 125.000 Dolari

pa BMW ima veke pocnato so proizvodstvo na BMW M3 so 4 vrati, i isto Cabrio. Bi trebalo za godina ili 2 da e sve gotovo
Е такво едно црно колку ли ќе е добро...
John напиша:
pa dobro sega i na mene mi se pravi pogolem merak na BMW M5 ama cenata ja imas videno??
nad 125.000 Dolari
Ааааа, не, фала!

Ова е супер,ама тешко да видиш некое по нашиве улици. Од постарите модели можеби али ова....

Ах, сеуште нема толку моќни кај нас за да си дозволат да фрлат 50.000 евра на ваков луксуз. Вакво може да видиме ако некој странец дојди од Западна Европа на лето. За едно 5-6 години ке почнат да ги носат од странство кај нас.

Ах, сеуште нема толку моќни кај нас за да си дозволат да фрлат 50.000 евра на ваков луксуз. Вакво може да видиме ако некој странец дојди од Западна Европа на лето. За едно 5-6 години ке почнат да ги носат од странство кај нас.

Abe dobro mislam ima luge sto mozat da imaat vakvo kolice, ama ne tolku mnogu. Ama i ne se isplaka da imas vakva kola vo Makedonija. Patistava se uzas. Poveke ke davas za da go zacuvas odkolku za gorivo hehe.

Back
На врв Bottom