Новото BMW M3

• Креатор на темата Креатор на темата John
  • Време на започнување Време на започнување
Имам едно вакво во гаража, ама некако не ми е мерак да го возам ... :toe:

: )))

dobra masina nema so zakon.pozz

Ах, сеуште нема толку моќни кај нас за да си дозволат да фрлат 50.000 евра на ваков луксуз. Вакво може да видиме ако некој странец дојди од Западна Европа на лето. За едно 5-6 години ке почнат да ги носат од странство кај нас.

e greska ke da si veke ima nekolku vakvi a i ne e kao so bese lugevo se napunija cash pa sea kaj nas pocna bently,ferrari,porsche da se vozi moze nema mnogu ama sakam da kazam deka ima luge tolku mokni

Zakon e novoto BMW M3 sega ima i pojako so 420hp ama edno BMW M5 Hurricane so 730hp i 360km/h toa e good

Не ми се свиѓа толку многу BMW,незнам оти :toe:

има има м3 ама едно од постариот модел го гледам често

м3 е супер и реално не го сакам м5, освен ако си фамилјарен човек во средновековна криза но со мали деца од по 8 и 10 години.

М3та е статус и нема тука дилема. Исто така изгледа добро за разлика од петката која што можеби и треба уште еден пар крила и ќе изгледа како кинески борбен авион.

Ако сакате да фатите женска купете м3, ако сакате бројки и да задржите жена купете м5.

ДРУГО:
Ќецот купе има доста добра варијанта која е на пола цена од м3 а не е толко по слаба. Точно послаб е и неможе со 3ката ама ако се гледа цена-перформанси, кецот победува. (само мала мисла).

Читнав нешто за цени на темава... За последнава генерација не знам, ама претходната кај нас чинеше 60+ илјади евра. Баш ја гледав листата на пакети опрема во ценовникот, и надоле гледаш цени у илјади евра: 25, 28, 32, 30, 36...60...31, 29...и си викаш 60?!? Кој ти е к*рац бе :nenene: После читаш M3 и си викаш "аааа...епа ок тогаш" :toe:

Читнав нешто за цени на темава... За последнава генерација не знам, ама претходната кај нас чинеше 60+ илјади евра. Баш ја гледав листата на пакети опрема во ценовникот, и надоле гледаш цени у илјади евра: 25, 28, 32, 30, 36...60...31, 29...и си викаш 60?!? Кој ти е к*рац бе :nenene: После читаш M3 и си викаш "аааа...епа ок тогаш" :toe:

HAHAHA MI SE DOPAGA OVA NAVISTINA :D:D:D:D

Back
На врв Bottom