Новогодишната еуфорија изостанува?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа е годинава, барем за мене.
Ми се чини дека за Нова Година се радват само малите, да не видев кој датум е немаше да знам дека Нова Година е блиску.
Во Охрид нема ни гости, а цените се пренапумпани, поскапо е од лани.
А и времево зафркава, барем снег да врнеше.

"Млад си кога ти е дозволено да останеш буден до покасно за Нова Година. Возрасен си кога си приморан да го правиш тоа."

Тапа е годинава, барем за мене.
Ми се чини дека за Нова Година се радват само малите, да не видев кој датум е немаше да знам дека Нова Година е блиску.
Во Охрид нема ни гости, а цените се пренапумпани, поскапо е од лани.
А и времево зафркава, барем снег да врнеше.

"Млад си кога ти е дозволено да останеш буден до покасно за Нова Година. Возрасен си кога си приморан да го правиш тоа."

Добро па и ти, ќе чуеше во школо, на вести, на работа, низ улиците :)
Иначе да, кога не даваат новогодишни филмови, ќе пропадне се' ;)

Кај мене каква новогодишна еуфорија има ејјјј со комшијава си џиткаме петарди низ двор..те он мене те ја него...!

Ма каква еуфорија бре луѓе, се е отидено у аут. Луѓето немаат париии. Не е само една вечер, после пред нив е цел месец за крпење.
Башка или на работа си другиот ден или треба да седнеш да учиш:toe:
Иначе денес официјално почна да се осеќа некое расположени кај народот, посебно во Скопје. Преполнет градот, сите се надвор и сите негде брзаат.
Убаво е да гледаш насмеани лица, сакам кога сум насмеана, се надевам дека некој нема да ми расипе расположение.
Во секој случај, каде и да сте, со кого и да сте, поминете си убаво, уживајте колку што можете повеќе, не се пијанчете:star: и дочекајте ја Новата година со раширени раце!

Денес и во Прилеп се осеќаше енергија, ама само денес...знаеш премногу очигледно е кога ќе пуштат плата, а кога тоа е премногу очигледно, само за еден ден и тоа само за празници значи нешто економијава не функционира баш. Ама ај да не се тупи со политика, одличен, најубав, најоргазмичен помин на сите...вашиот Магус :)

--- надополнето ---

:nenene:Лошичка комбинација.

Зашо лоша комбинација :) Ок, еднаш блиску бев до смртта од комбинацијава ама брате ризик ствара капитал :) Совет: комбинацијава е ок ама ако алкохолот е на минимум...овај совет продужава живот :)...ваш Магус :)

--- надополнето ---

Кај мене каква новогодишна еуфорија има ејјјј со комшијава си џиткаме петарди низ двор..те он мене те ја него...!

Абе ова денес не се петарди, чиниш Сарајево 1993...

--- надополнето ---

За мене исто само тревата замени ја со згодна женска :). Инаку те сфаќам ама чим го имаш друштвото и место ќе се најде :).

Ама без женска каде, постоењето губи смисла, без жени одма се прај бегство од Матриксот :)

--- надополнето ---

П.С. Напиј се и за мене некоја (ќе ти платам при првото запознавање :) ) , ваљда твоите гости не пијат па не мораш да чуваш пуво за јунаци :)

Ќе се напијам секако, а при прво запознавање не че се знај кој пија а кој плајча :) Добар помин!!!

Прв пат во живот да се осекам вака ден пред нова година,, стварно утре ке биде како и секој обичен петок само 10 секунди пред 12 ке одбројуваме.., ама мора да си ја направиш интересна нели? :)

ете што ке правам утре вечер јас :pos:
сеа нека се пази комшијава мој :twisted:..

А новогодишнава еуфорија - just can't feel it, although I'm trying hard.

Абе лани на плоштад имаше три дена пред нова година програма мислам. Оваа година само вечерта .

Ко ќе ми текне дека 4 кила месо иам за печење на скара..е хе хееееееее и комшииве ќе ги фане еуфоријата утре...

Абе лани на плоштад имаше три дена пред нова година програма мислам. Оваа година само вечерта .
Зарем има нешто не видов плакати освен градилишта ако не да поработиме малце за да биде готов до година

ете што ке правам утре вечер јас :pos:
сеа нека се пази комшијава мој :twisted:..

А новогодишнава еуфорија - just can't feel it, although I'm trying hard.

Ма какви петарди воа само загревање е ...утре тенк ми стасуе

Лани ни ги тргнаа визите бе мораше 5 дена да се слави :pos:

Нема потреба од петарди, обично утре сите петарди ќе бидат...

Ма какви петарди воа само загревање е ...утре тенк ми стасуе

Ден пред нова година а грми Скопје од петарди, што ли ќе се деси утре?! Сигурно некој ќе фрли атомска бомба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom