Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Има ли снимки и фотки од караокето?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa i Skorpion nikako da prijde na masko
aj drugive i takka i taka ali skorpion
bitno ko za prv pat dobro bese samo so trebase poise da ostanam pozdrav
Тогаш собиранка во ДеспинаНемој од Аца Лукас, кафичот има огромно металско реноме!![]()
А бе, јас мислев на еден пост поназад кај што сум цитиранТогаш собиранка во Деспина)) ее ако има металско реноме ок тогаш може нешто постаро ама да е ју-рок ок??
![]()
jas direktno tamu otidov i od site so bea samo nekokolku se pozdraviv sto mi pridoa i tol bese gi zapamvtiv samo cosmic girl i mary popins i bebus koa doe se pozdraviАбе, со Саладин, Бигус, и Мери Попинс ве чекавме близу Пјаца да се појавите (знам рече со уште некој ќе дојдеш). Да не испаднеме "педери", демек не сме ве сочекале, нели?
А прашав и на забавава дали си успеал да го најдеш местото, дали си стигнал, ама сите рекоа дека нема некој со твојот ник меѓу присутните. Со толку луѓе се поздравив, можно е и со тебе да сум се поздравил и поим да немам (не ги прашав пола за никот).
Ајде, ако сте расположени, поминете вечер во Irish Pub на пиво. Ако не, ќе има и следни собири. А ти ако знаеше кој сум и кај сум, шо не пријде ти прв море?
.
PS: Не дека немаше згодни момци на забавава, него не приоѓам на машки освен ако не сум убеден дека некој е како мене. Од почит де, не за друго.
jas direktno tamu otidov i od site so bea samo nekokolku se pozdraviv sto mi pridoa i tol bese gi zapamvtiv samo cosmic girl i mary popins i bebus koa doe se pozdravi
drugite jok na slednata sobiranka![]()
jas direktno tamu otidov i od site so bea samo nekokolku se pozdraviv sto mi pridoa i tol bese gi zapamvtiv samo cosmic girl i mary popins i bebus koa doe se pozdravi
drugite jok na slednata sobiranka![]()
Абе не ми текнува шо се деси точно. Тоа 2-3 групите шо се туткаа до нас, испаднаа форумџии или? xD
Да не имаше некој шо се усрами и си отиде дома? xD
а не запамтив како се вика @тој со јапанските букви....
Ете кој бил тој што улета така ко на турски гробишта..
Ја па си викам кој е овој сељак вака што влезе без везе...![]()
ИстоАбе,Боксер беше типот со плаво-белиот шал Ultras Gelsenkirchen? Го глеам 2 саати,си реков FA да не е,типот доаѓа да се поздрави јас у шалот му глеам![]()
Why o why didn't you tell me who it was?
И дали само јас го забележав тој морничавиот тип во долг капут што ги скенираше сите надвор и внатре кој се има присутни? Мислев дека секој момент ќе извади моторна пила. That was some scary shit.