Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
pa i Skorpion nikako da prijde na masko
aj drugive i takka i taka ali skorpion:P
bitno ko za prv pat dobro bese samo so trebase poise da ostanam pozdrav

Абе, со Саладин, Бигус, и Мери Попинс ве чекавме близу Пјаца да се појавите (знам рече со уште некој ќе дојдеш). Да не испаднеме "педери", демек не сме ве сочекале, нели? :D

А прашав и на забавава дали си успеал да го најдеш местото, дали си стигнал, ама сите рекоа дека нема некој со твојот ник меѓу присутните. Со толку луѓе се поздравив, можно е и со тебе да сум се поздравил и поим да немам (не ги прашав пола за никот) :D.

Ајде, ако сте расположени, поминете вечер во Irish Pub на пиво. Ако не, ќе има и следни собири :). А ти ако знаеше кој сум и кај сум, шо не пријде ти прв море? :icon_lol:.

PS: Не дека немаше згодни момци на забавава, него не приоѓам на машки освен ако не сум убеден дека некој е како мене. Од почит де, не за друго :P.

Немој од Аца Лукас, кафичот има огромно металско реноме! :P
Тогаш собиранка во Деспина :))) ее ако има металско реноме ок тогаш може нешто постаро ама да е ју-рок ок?? :)

Тогаш собиранка во Деспина :))) ее ако има металско реноме ок тогаш може нешто постаро ама да е ју-рок ок?? :)
А бе, јас мислев на еден пост поназад кај што сум цитиран :P Што е до мене што сакате пејте, мене ништо не ми смета :D

Абе, со Саладин, Бигус, и Мери Попинс ве чекавме близу Пјаца да се појавите (знам рече со уште некој ќе дојдеш). Да не испаднеме "педери", демек не сме ве сочекале, нели? :D

А прашав и на забавава дали си успеал да го најдеш местото, дали си стигнал, ама сите рекоа дека нема некој со твојот ник меѓу присутните. Со толку луѓе се поздравив, можно е и со тебе да сум се поздравил и поим да немам (не ги прашав пола за никот) :D.

Ајде, ако сте расположени, поминете вечер во Irish Pub на пиво. Ако не, ќе има и следни собири :). А ти ако знаеше кој сум и кај сум, шо не пријде ти прв море? :icon_lol:.

PS: Не дека немаше згодни момци на забавава, него не приоѓам на машки освен ако не сум убеден дека некој е како мене. Од почит де, не за друго :P.
jas direktno tamu otidov i od site so bea samo nekokolku se pozdraviv sto mi pridoa i tol bese gi zapamvtiv samo cosmic girl i mary popins i bebus koa doe se pozdravi
drugite jok na slednata sobiranka:P

jas direktno tamu otidov i od site so bea samo nekokolku se pozdraviv sto mi pridoa i tol bese gi zapamvtiv samo cosmic girl i mary popins i bebus koa doe se pozdravi

Следечи пут тогај. Важно убаво си поминал. Друго не е битно :).

Ете кој бил тој што улета така ко на турски гробишта..
Ја па си викам кој е овој сељак вака што влезе без везе... :icon_lol:

Абе не ми текнува шо се деси точно. Тоа 2-3 групите шо се туткаа до нас, испаднаа форумџии или? xD
Да не имаше некој шо се усрами и си отиде дома? xD

Абе не ми текнува шо се деси точно. Тоа 2-3 групите шо се туткаа до нас, испаднаа форумџии или? xD
Да не имаше некој шо се усрами и си отиде дома? xD

:pos:мислиш на тие што шетаа вака?
an-BirdPacing.gif

а не запамтив како се вика @тој со јапанските букви :icon_lol:....

Името му почнува на М. Како минералнана вода Књаз М----- :D

Порано познат како Сталкерот, на форумов. Ова со јапанскиве букви ни он не знае ни како се чита, нит што му значи. Не знаеш низ кои макотрпни процедуци минувам кога сакам да го означам во мислење :D.

Јас за жал не успев со многумина да се поздравам и да се запознаам. Со тие шо се запознав, се запознав по два пати, така да... исто се фаќа :D

Башка, со Windfucker се дружев појќето од времето, него го знаев поарно, така да... Следна собиранка.

Штета, со Чкрапјата не се запознав. :icon_lol:

Ете кој бил тој што улета така ко на турски гробишта..
Ја па си викам кој е овој сељак вака што влезе без везе... :icon_lol:

Why o why didn't you tell me who it was :D?

И дали само јас го забележав тој морничавиот тип во долг капут што ги скенираше сите надвор и внатре кој се има присутни? Мислев дека секој момент ќе извади моторна пила :confused:. That was some scary shit.

Абе,Боксер беше типот со плаво-белиот шал Ultras Gelsenkirchen? Го глеам 2 саати,си реков FA да не е,типот доаѓа да се поздрави јас у шалот му глеам :icon_lol:

Why o why didn't you tell me who it was :D?

И дали само јас го забележав тој морничавиот тип во долг капут што ги скенираше сите надвор и внатре кој се има присутни? Мислев дека секој момент ќе извади моторна пила :confused:. That was some scary shit.

de be skorpi do tolku ti licev na mornicav ccc
a luci ne se pozdravuvav so nikoj zosto nikoj ne znaev i prv pat doagav
koi pride pride i onaka so site da se pozdravuvav nemase da gi zapametam tolku mi e kapacitetot:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom