Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
Најгоре на странава ги гледаш украсите? Помини со курсорот на маусот врз нивМоже некој да ме просветли за што зборите? Зошто искрено поим немам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најгоре на странава ги гледаш украсите? Помини со курсорот на маусот врз нивМоже некој да ме просветли за што зборите? Зошто искрено поим немам.
Де бе горе оние новогодишнине лампиони на кајганава закачени што се што си свиркаат ко ке ги допреш со глушецот...Може некој да ме просветли за што зборите? Зошто искрено поим немам.
Најгоре на странава ги гледаш украсите? Помини со курсорот на маусот врз нив![]()
Де бе горе оние новогодишнине лампиони на кајганава закачени што се што си свиркаат ко ке ги допреш со глушецот...![]()
Како бе веќе втор ден ги има на форумов... ништо изгледа се само за избраните луѓе...... Немам никакво украси ...
За снешкото ли зборите?
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:25 ---
не ги има кај мене ...WTF???
Како бе веќе втор ден ги има на форумов... ништо изгледа се само за избраните луѓе...
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:27 ---
Ја па снешко неам..![]()
Како бе веќе втор ден ги има на форумов... ништо изгледа се само за избраните луѓе...
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:27 ---
Ја па снешко неам..![]()
А кај се менува скин...? Мене ми сметаат да го ставам тој скинЗона на Самракот работава ....
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:32 ---
Море, не поминаа ни 30 секунди ја открив цаката. Мора да го имаш портокаловиот скин уклучено за да ги видиш. Мене долго време кајгана ми седи со Сина Крв скинот. На него ги нема.
Neznam dali kje ide stefi , pa ako saka da ja ispee pesnava, mozhe se ubacam jas posle haha.. duet
..ili mozhda ne e za ovaa prilika;p
Ти внучко во Радишани да не живееш? Таму знам еден тапи што продава![]()
Драги мои, не ме сфаќајте погрешно, ама со муабетов за тапи стварно го отапевте![]()
Што е дилема?
Кога ќе се најдеш меѓу згодна девојка и педер, па се мислиш на кого грб да му свртиш.
Тапиве беа добронамерно понудени за да не паѓаат некои во дилема![]()
Разбирам, нема проблем, ама го имам случајно видено и по други теми како нуди тапи
Што е многу, многу е
П.С. Којзнае дали бизнисов тапаџиски подлежи на контрола на УЈП, даноци, ова она....
Него, да не одам офтопик, се надевам ќе ни испееш некоја на караокето![]()