Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Може некој да ме просветли за што зборите? Зошто искрено поим немам :cautious:.
Најгоре на странава ги гледаш украсите? Помини со курсорот на маусот врз нив :)

Може некој да ме просветли за што зборите? Зошто искрено поим немам :cautious:.
Де бе горе оние новогодишнине лампиони на кајганава закачени што се што си свиркаат ко ке ги допреш со глушецот...:D

Најгоре на странава ги гледаш украсите? Помини со курсорот на маусот врз нив :)

... Немам никакво украси ...

За снешкото ли зборите?
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:25 ---
Де бе горе оние новогодишнине лампиони на кајганава закачени што се што си свиркаат ко ке ги допреш со глушецот...:D

не ги има кај мене ...:cautious: WTF???

... Немам никакво украси ...

За снешкото ли зборите?
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:25 ---

не ги има кај мене ...:cautious: WTF???
Како бе веќе втор ден ги има на форумов... ништо изгледа се само за избраните луѓе...:P
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:27 ---
Ја па снешко неам..:)

Како бе веќе втор ден ги има на форумов... ништо изгледа се само за избраните луѓе...:P

Зона на Самракот работава ....
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:32 ---

Море, не поминаа ни 30 секунди ја открив цаката. Мора да го имаш портокаловиот скин уклучено за да ги видиш. Мене долго време кајгана ми седи со Сина Крв скинот. На него ги нема.

Зашто темава е толку чат? Не е прегледно за тие што сакаат да видат кој пишал дека ќе иде а е на можеби. Ептен педерски е вака. No pun intended.

Зона на Самракот работава ....
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:32 ---

Море, не поминаа ни 30 секунди ја открив цаката. Мора да го имаш портокаловиот скин уклучено за да ги видиш. Мене долго време кајгана ми седи со Сина Крв скинот. На него ги нема.
А кај се менува скин...? Мене ми сметаат да го ставам тој скин

Стварно ај по ПП префрлете се со четов, нека седи темава за некој што не е од Скопје а сака да иде да најде друштво.

Ти внучко во Радишани да не живееш? Таму знам еден тапи што продава :D

Драги мои, не ме сфаќајте погрешно, ама со муабетов за тапи стварно го отапевте:D:D:D

Драги мои, не ме сфаќајте погрешно, ама со муабетов за тапи стварно го отапевте:D:D:D

Што е дилема?
Кога ќе се најдеш меѓу згодна девојка и педер, па се мислиш на кого грб да му свртиш. :confused:

Тапиве беа добронамерно понудени за да не паѓаат некои во дилема :D

Што е дилема?
Кога ќе се најдеш меѓу згодна девојка и педер, па се мислиш на кого грб да му свртиш. :confused:

Тапиве беа добронамерно понудени за да не паѓаат некои во дилема :D

Разбирам, нема проблем, ама го имам случајно видено и по други теми како нуди тапи;)
Што е многу, многу е:P

П.С. Којзнае дали бизнисов тапаџиски подлежи на контрола на УЈП, даноци, ова она....:LOL:

Него, да не одам офтопик, се надевам ќе ни испееш некоја на караокето:)

Разбирам, нема проблем, ама го имам случајно видено и по други теми како нуди тапи;)
Што е многу, многу е:P

П.С. Којзнае дали бизнисов тапаџиски подлежи на контрола на УЈП, даноци, ова она....:LOL:

Него, да не одам офтопик, се надевам ќе ни испееш некоја на караокето:)

Пошто ептен ме бива за пеење може да пеам на крај кога ќе треба брзо да се испразни кафичот за затварање :D

Ако најдам превоз, планирам ова да ви пејам. Знам дека неам волку добри вокални способности, ама... :pipi:

Ајде официјално и јас доаѓам. Се надевам дека ќе си поминеме одлично како претходната собиранка, за среќа нема да се фатам за микрофон сеуште имам хуманост во мене спрема луѓето. :D :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom