W
Werther
Гостин
Не деде не сум од Радишани од Влае сум.Ти внучко во Радишани да не живееш? Таму знам еден тапи што продава![]()
Немаш гајле ти,ваљда не е Шкорпионот толку настран на дедоци да им се пушта.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не деде не сум од Радишани од Влае сум.Ти внучко во Радишани да не живееш? Таму знам еден тапи што продава![]()
Што си е сигурно - сигурно е. Без 2-3 тапи у џеб ја не идам. Немој попсле да ми викаш „Деде, дај една од тие плутаните“Не деде не сум од Радишани од Влае сум.
![]()
Не деде не сум од Радишани од Влае сум.
![]()
Деде тапите за во џеб не се...Што си е сигурно - сигурно е. Без 2-3 тапи у џеб ја не идам. Немој попсле да ми викаш „Деде, дај една од тие плутаните“![]()
Не деде не сум од Радишани од Влае сум.
![]()
Уфффф.....ми олесна "Абе се случува да сметам за секси некој што е постар, ама не, има граници до каде ид тоа. Магионичари не ми се на листа дефинитивно
![]()
еурека никола, еурекаДобро шефе, чим ти ми реплицираш претпоставувам која е.![]()
![]()
Ќе заборавев...-Ако доаѓаш, да ти донесам од иљачот?Абе се случува да сметам за секси некој што е постар, ама не, има граници до каде идe тоа. Магионичари не ми се на листа дефинитивно
![]()
Ќе има и млади моми,донеси си и од вијаграта.Ќе заборавев...-Ако доаѓаш, да ти донесам од иљачот?![]()
Си носам внучко јас вијагра со мене под ракаЌе има и млади моми,донеси си и од вијаграта.
![]()
Ќе заборавев...-Ако доаѓаш, да ти донесам од иљачот?![]()
Топ се тракатанците постојано си компонирам по нештоНа тоа тракатанците горе на форумот, може да се свират песни. Пробав Ода на радоста и успеав ама не памтам како идеше.
Иначе 75 посто ќе идам.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:49 ---
Obligatory Gjorche comment - Комшија.
Топ се тракатанците постојано си компонирам по нешто))