Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас може да дојдам така ? :vozbud:

Ургирај таму да ни го сменат датумот за полагање ОСИ, на 29ти полагаме, да мојме и ние смртнициве да дојме.... :D

Шо убо вака коа ќе те тагнат у прво мислење на тема која е од круцијално значење за културниот и историски развој на Република Македонија, мх мх мх :) Едино бед е шо Леандра замина за туѓина-јабана, а баш сакав нешто а-у... ал јбг, не може се да е совршено на планетава Земја :)

Ургирај таму да ни го сменат датумот за полагање ОСИ, на 29ти полагаме, да мојме и ние смртнициве да дојме.... :D

Ако јас можам да одам и после да дојдам и да седам 8 часа на ОСИ можете и вие :)

Шо убо вака коа ќе те тагнат у прво мислење на тема која е од круцијално значење за културниот и историски развој на Република Македонија, мх мх мх :) Едино бед е шо Леандра замина за туѓина-јабана, а баш сакав нешто а-у... ал јбг, не може се да е совршено на планетава Земја :)
конечно,од сигурни извири
Леандра го предала срцето на Цитро,
и оваа Нова Година ја пречекуваат заедно,
некаде далеку, загрлени и заљубени
им посакувам, засекогаш да се такви
ех....што ти е љубов.............

Олимпија ако сакаш да заработам куршум у чело, важи, ќе пеам :icon_lol: (не биди зла сеа).
Иначе јас најверојатно ќе се убацам после 12 ако ве има, зафатена сум со прослава од работа баш тој ден. Tonchie да си чекал да се видиме обавезно :icon_mrgr:

На онаја мојана модернана и е баш као тој ден нешто битен у животу, па не верувам дека ќе дојдам. Може, дека ми е у комшилук да претрчам за Tonchie и Mandrak, i некој друг од стара багра да видам, ама не знам.

Ич гајле да немаш за ОСИ, и пијана и ненаспана ќе го положиш ;) И ја полагам у саботата, ама понудава некако попримамлива ми иде :)

Ова е една од неколкуте работи заради кои сакам да престојувам во Скопје. А јебига ако можам превоз да најдам и друштво можда и мене ќе ме запознаете. Да не го тупам убав помин на сите, и ептен некој со добра волја нека пиине нешо и за мене па наредна собиранка здравје, ќе го частам истата :D
.. само без листи демек сте пиеле цела вечер за мене :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom