Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што гледаш Корсата е со фул опрема, магленгки, алуминумски бандажи итн.Па не баш. Не спинувај. Ова корса е 8990, а за 13 000 имаш сосем солидно опремена астра.
Во секој случај за бимерот очекувај скапо одржување.
Него, ти би купил вакво БМВ за да после 5 години го продадеш неизвозено? И не ја фурај сеа приказната дека тој шо го купил, го купил ради кеиф и му поминал кеифот. Да е така, нема да ти го шитне тебе или мене за 13 000 евра. Ќе го даде на некој близок.
Ај посликовито да ти објаснамЌе го даде за 13 000 евра само и само после 200 000 минимум поминати. И нема еден човек на планетава шо ќе ме убеди дека 200 000 не се ништо.
Си бил у салон на Опел? Опел у случајов пошо ти го спомна. Си купил нова кола и знаеш дека за 13 000 ќе земеш кола со сите нишани. И не оваа астра што ја стави. Оваа е 9990 со 1.6 мотор и со многу опрема. Темпомат, клима, ербегови итн.
Пошто тогаш не се исплатеше старо, увозот беше со еден куп давачки. Пошо сум купил ново, знам што добив, бред тоа имав Рено 19, на старо купено од МК, искрено иако беше реното од 1992, 10 пати подобро вожња има од фиестата. Тоа си го прави разликата во класа, јбгЗошто купи нова кола? Форд Фиеста чинам? Зошто не купи БМВ?
Повели резултати од Спарк на еуронкап. Ако, купи си мерцедес. Само едно нешо да ве прашам, дали мислите дека ние шо купуваме нови коли од салон сме будали? Неинформирани? Зашо побогу мислите дека сте сезнајковци, а никогаш не сте седнале во нова кола?
[quote="Litajko, post: 5626006, member: 15303"]
Не знам зошто мислиш така. За тие пари земал супер возило за кое не би требало да има никаков проблем во наредните 7-10 години.