Новите предлози на Нимиц за името на Република Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

Кој предлог на Нимиц (од прифатливите) би го прифатиле?

• Демократска Република Македонија

Гласови: 113 29,0%
  • Независна Република Македонија

Гласови: 173 44,5%
  • Ниту еден (образложете зошто)

Гласови: 103 26,5%

• Вкупно гласачи
    389
Абе ке ги мачкаме на леб грците!!!!!...веке се на тесно..т.е.потоплени така...таман за на леб да ги мачакаме....

Ај усте некоја санта да се стопи и таман морето ќе си дојди до овде,а грчиштата педерски,се знај,под море.
Незнаат повеќе што да направат,дури и кај турците после пола век појдоја да му го испушат само за да ни наштетат,ама само ќе го испушат,ништо друго.
Пууууууушеееетееее грчиштааааа!!!!!!

Ме банираа од Youtube...Со тоа отидоа и сите видеа...Грците си го извадија „трнот од окото“...

Ме банираа од Youtube...Со тоа отидоа и сите видеа...Грците си го извадија „трнот од окото“...

Zasto te baniraa? zaradi koe video?

Pa i golema rabota, valjda gi chuvash videata napraj drug account od drug pc samo za upload.

Nemoj da se otkazes ej! Top ti bea site videa!:salut:

:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:
Ауууууууууууууууууу вака не сум се смеел одамна....
Имаме една изрека во Кавадарци за ова...
„Му избегало магарето на виа“....:pos:

Zasto te baniraa? zaradi koe video?

Pa i golema rabota, valjda gi chuvash videata napraj drug account od drug pc samo za upload.

Nemoj da se otkazes ej! Top ti bea site videa!:salut:

Зошто ме банираа...Затоа што успеав да создадам Турско-Македонски сојуз против атинските цигани...и затоа што удрив каде највеќе ги боли овие од југ...во нивната „гордост“...

Ама хеј, не се откажувам јас така лесно :)

Нов јузер : Maked0nsky :hihi:

Само што...голем дел од видеата...отидоа јабана... :(

Зошто ме банираа...Затоа што успеав да создадам Турско-Македонски сојуз против атинските цигани...и затоа што удрив каде највеќе ги боли овие од југ...во нивната „гордост“...

Aman be...:nesvest:
A BE I TURCINOT go banirale...
A cifsha grci...ke go jadat,ej...

top :)

Ke naprajs ti uste mnogu, mlad si :ojea:

Subscriber sum ti, dont disapoint me :smir:

Pozdrav

Абе што не си го вратиме стариот грб..лавот....????а не оваа петокрака од озгора...комунистичка...мислам да се мешат партии а еднаш да мислат заедно и исто овие нашиве политичари... та лавот ние е грбот...а не измислен социо-комунистички грб!!!!!Срамота...сите екс-ју републики си ги сменија само ние верни на ...... никој.... уште со грозен грб....

:pos2:jezda na nikogo ne sakam loso da mislam, ama so ova druze me rasturi od:pos2: smea
Срамота е тоа што воопшто влеговме во глупостта наречена битка за името , нема со кого и за што да се бориме , името ни е тоа едно и единствено .Тој стариот јазовец заслужува да му се одере кожата на сред плоштад.

Inace, celoto prasanje vo vrska so imeto predlagam da se prefrli vo rubrika "GROTESKA"... :aplauz:

Eh, ne sonuvajte deka sme ja dobile bitkata... Filip II rekol, edno magare so zlato ja probiva i najcvrstata tvrdina. A denes magarinjata so zlato se kaj grcotakisite... I te kako busat so toa burgiite, da im se namocam...

Jaсно е како ден за кочењето на Македонија од страна на Грција,
деновиве и Бугарија дискутираше за тоа дали треба безусловно да ја подржува Македонија во евроинтеграцијата.

Еве како тоа Хрватите одговараат на слични проблеми:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/...auvijek-je-gotovo-s-nasim-prijateljstvom.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom