Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали некој од останативе корисници на Дуо Екстрим има проблеми со конекцијата? (Почесто паѓање и неконектирање (remote computer did not respond), сите даунлоди по 300 кбс се симињаат, споро отварање на едноставни сајтови и слични проблемчиња)
Да, минатите денови беше ужас, дури вчера ни сигнал на телефон немав.
Имале ваљда некој проблем, пробав завчера да се јавам, бев 18-ти на ред, значи редот бааги голем.

Да, минатите денови беше ужас, дури вчера ни сигнал на телефон немав.
Имале ваљда некој проблем, пробав завчера да се јавам, бев 18-ти на ред, значи редот бааги голем.

да имаа вчера проблем со линковите.денес е добра ситуацијата.во ред е интернетот а и телефонијата работи.

Имаше деновиве некои проблемчиња пагање мрежа и немање конекција ама се опоравуваше.можда нешто до невремето можда праеле нешо ама еве денес нема проблеми.брзина солидна пред малку со 700 кб симињав..........

И вечерва проблеми со конекцијата

И јас имав проблеми со конекцијата и со телефонот ама вечерва се е ок.Се надевам деновиве нема вака да прави.

уффф....по доооолго убедување и заборавање,конечно татко ми отиде да потпише за дуо екстрим...месец дена се влечеме, ај утре ај утре,па ке заборај...и овие од он нет бараат лично да појде човекот... после коа ке се врати ке пишам за колку дена шо како... стабилен е??брзина?? не ми е важна многу брзината, ја и со 5мб ке сим задоволен али да имам нет цело време...тоа ми треба...

уффф....по доооолго убедување и заборавање,конечно татко ми отиде да потпише за дуо екстрим...месец дена се влечеме, ај утре ај утре,па ке заборај...и овие од он нет бараат лично да појде човекот... после коа ке се врати ке пишам за колку дена шо како... стабилен е??брзина?? не ми е важна многу брзината, ја и со 5мб ке сим задоволен али да имам нет цело време...тоа ми треба...

Кај мене лично ретко паѓа интернетот.Брзината е константно 10мб и само неколку пати ми паднала под 10.

Хехе..иста приказна и кај мене ..месец дена ме маткаа ..ги цекав овие од телеком да проверат сигнал 3 недели ,па ми пукна филм и се јавив на таа вработената и кажав дека дома ке и отидам (а знам кај седи ) ги заболе за муштериите нив...

Хехе..иста приказна и кај мене ..месец дена ме маткаа ..ги цекав овие од телеком да проверат сигнал 3 недели ,па ми пукна филм и се јавив на таа вработената и кажав дека дома ке и отидам (а знам кај седи ) ги заболе за муштериите нив...

чекај сега ...темава е за оннет не за телеком???

Темата е за оннет и муабетот е за оннет... криви се оннет што ги чекаат од Телеком да им измерат линија на нивни клиенти.

Темата е за оннет и муабетот е за оннет... криви се оннет што ги чекаат од Телеком да им измерат линија на нивни клиенти.

Како само Телеком го репнува Он.Нет за тоа.

Уште се чека долго време за да те префрлат или средија сеа??

Додека да се смилуваат телеком да ти ја извадат жицата од нивна централа. Рокот максимум е 30дена што телеком го користи максимум со ретки исклучоци. :toe:

Долго време се спремам да мигрирам на дуо екстрим но ме интересира
една работа.Пред добри 2 години заради непостоечки разговори со
Египет (ЛОЛ) ми стигна сметка од 11000 ден. која што се разбира не ја платив (од тогаш немам фиксен) е сега ме интересира дали ке морам
да ја платам таа сметка за да се уклучам на дуо екстрим чув нешто
барале последни две платени телефонски сметки?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom