Здраво,
Од Кавадарци сум и сакам да знам дали има пуштено он.нет интернет и каде можам да го најдам продажното место или канцеларија за дополнителни информации за интернетот. Ако знае некој нека кажи. Благодарам:smir:
Тука види што ти треба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво,
Од Кавадарци сум и сакам да знам дали има пуштено он.нет интернет и каде можам да го најдам продажното место или канцеларија за дополнителни информации за интернетот. Ако знае некој нека кажи. Благодарам:smir:
Поназад има коментари од членови, но ај да не мора да пребаруваш :smir: еве.
Откако месец дена имаше проблем кај одредени конекции (корисници), после тоа и сега е одличен. Исто и телефонот, нема разлика, барем според мене. Го користам екстримот веќе 2 месеци и нешто без проблеми. Е сега, знае некогаш да падне, но знае и на мтнет и на кабелските. Ова е почесто од серверите надвор отколку од самиот оннет. Се на се задоволен сум и со односот цена/брзина/пакет/телефон и со стабилноста.
Го имам истото мислење со Lurtz така да нема да погрешиш доколку станеш корисник на дуо ехтрем пакетот
Збориш за корисниците на Он Нет дека им зголемиле нешто брзината или збориш за корисниците на Т-Хоме?![]()
да во сметката ми дојде дека има зголемување на брзинитеЗа корисниците на Он.нет зборам.:helou:
да во сметката ми дојде дека има зголемување на брзините
Solo 10 dosega 4mbps, otsega 6mbps
Solo 30 dosega 5mbps, otsega 8mbps
Duo Extreme ostanuva na 10mbps
Duo Lite od 5mbps na 6mbps
да во сметката ми дојде дека има зголемување на брзините
Solo 10 dosega 4mbps, otsega 6mbps
Solo 30 dosega 5mbps, otsega 8mbps
Duo Extreme ostanuva na 10mbps
Duo Lite od 5mbps na 6mbps
Требало да ги зголемат брзините и за duo extreme.Ама да не чекаат iptv да пуштат и веќе време и он.нет да пуштат.
Вчера ми го пуштија дуо екстрим и многу тешко добивам конекција, а кога ќе ја добијам многу е споро. Денес приметив дека откако ќе кренам слушалка, нетот паѓа... Опремата е сигурно правилно поврзана... Што би можел да биде проблемот?
Океј е бе... Сплитер уште еден ми требал. Инаку поврзано беше ко шо треба. Знам шо е тел а шо адсл на сплитерот...100% погрешно ти е поврзан сплитерот. Провери убаво кај ти влегува линија, каде оди до телефон и до модем.