Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлична брзина,ако е вака и кај другите (а не како кај Shura,тоа и преку Кејблтел добивам),ќе се пребацам после Нова Година и јас.

Кај е Љупчо сеа?:vozbud:

Кој вика дека заканите не донеле плод. Се шалам. Еве и мене денеска ми пуштија интернет и моментално го пробувам. Одма се приметува разликата помеѓу 1мб/с и 10мб/с(ако иде толку). Телефонот и не ме ни интересира. А еве како иде на speedtest.net

Ај честито друже помислата дека и јас требаше досега да го користам овој пакет и да симињам милион работи а не јас сеуште се стегам со 15 гига на WADSL ми иде да мрднам.Бил денес татко ми лом станал со тие во салон му рекле дека би требало да се јават утре.Ај дај боже може он има повеќе среќа него јас.Чудно многу различни брзини варираат помеѓу тебе и шурата погоре.Дали е тоа до местото на живеење или други причини не знам али надам се дека ке се подобри и кај него ситуацијата.Иначе резултатот е супер.

Кој вика дека заканите не донеле плод. Се шалам. Еве и мене денеска ми пуштија интернет и моментално го пробувам. Одма се приметува разликата помеѓу 1мб/с и 10мб/с(ако иде толку). Телефонот и не ме ни интересира. А еве како иде на speedtest.net

ajde so sreka ,super ako e vaka brz kaj site.kolku dalecina ima od kaj tebe do najbliskata posta?sigurno cim imas vaka dobra brzina ne e poveke od 2km

Не веруев дека ќе го пишам ова но ете,стигна дуото :nesvest:но сеа дали прв ден дали штознам брзинава поише од 6mpbs
а можно ли е дека на 2 компјутери ми се дели врскава ама па на торент ми симиња со 1мб во секунда???шознам добро е чим ми симиња толку

Attachments

• download.JPG
    download.JPG
    63,3 KB · Прегледи: 38
а можно ли е дека на 2 компјутери ми се дели врскава ама па на торент ми симиња со 1мб во секунда???шознам добро е чим ми симиња толку

Спеедтестот знае да заебава али затоа торентот вади максимална брзина.Чим симињаш со 1мбпс во секунда ќути и уживај.Честито :)

Eve sum tuka ziv i zdrav,

Ke vidime kako ke idat rabotite so Duo`to nemozam da kazam nisto dodeka go davaat samo vo Skopje.

Ima vreme za benchmark..................

A Telekom kaj i da ke ponudi 16Mbps i povekje soobrakjaj na pocetokot od drugata godina.

Gi zalam OnNet stvarno :pop:

Ke vidime sto mislat na neogranicen :kez:

На неограничен мислат стварно неограничен. А не неограничен со 150GB лимит.
Читам по форуми некои и по 300GB месечно симнувале на Duo Extreme.

А ти си за жалење. За пари по форуми пишиш негативни работи за другите провајдери.

Speed-тестот никогаш не е точен, според мене најдобар репер ми е сајтот на убунту од серверот во србија што им е. Може да се види од предходниот скрин шат што го пратив што брзина развив.

негативни работи пишувавме не за пари туку за тоа што каснат со давањето на дуото, и сега ќе заборавиме ај аирлија на тие што го добија, со среќа нека ви е. :kafe:

Еве како иде и на торент. Значи си ги иде 1мб/с download без проблем. Сега несакам да ви правам лиги ама верувајте се исплатело сто се нервирав цели 50 дена за да го добија тоа што сум го сакал

Eve sum tuka ziv i zdrav,

Ke vidime kako ke idat rabotite so Duo`to nemozam da kazam nisto dodeka go davaat samo vo Skopje.

Ima vreme za benchmark..................

A Telekom kaj i da ke ponudi 16Mbps i povekje soobrakjaj na pocetokot od drugata godina.

Gi zalam OnNet stvarno :pop:

Ke vidime sto mislat na neogranicen :kez:

:vozbud::vozbud::vozbud:....ме насмеа од сабајле.на која инфраструктура само ти објасни ми.:pos2::pos2::pos2::pos2:......не можам да престанам да се смеам.
До кога ќе лупаш вакви зелени.
Стварно си за жалење.Пониско од ова не можеше да паднеш

:vozbud::vozbud::vozbud:....ме насмеа од сабајле.на која инфраструктура само ти објасни ми.:pos2::pos2::pos2::pos2:......не можам да престанам да се смеам.
До кога ќе лупаш вакви зелени.
Стварно си за жалење.Пониско од ова не можеше да паднеш

На иста инфраструктура на која ти добиваш DUO. Не ми е јасно како сите заборавате дека инфраструктура е на Телеком. Кога ќе се јави оператор кој ќе пушти оптика своја до секоја локација т.е. со секој корисник тогаш можеме да се расправаме за инфраструктура. Тоа го најавуваат и ОнНет и Телеком, мада јас лично не верувам дека и едни и други ќе го сторат тоа во скоро време.

Може некој да ми каже како му иде download на duo extremов
ме интересира за download од следниве сервери некој: rapidshare или netload.
Да споредам со мојот download као би знал дали рутеров ми е заебан последниве недела дена,, или он нет ме еб...

И ја чекам некој што користи duо extreme да каже како иде од rapidshare, megaupload i netload, пошто доста често ги користам.
Или пак, пошто моментално сум на соло 101, ако има некој инфо да каже за солото, дали од оннет прават мучки или што??? Се нешто ми се сомнителни, кога симнувам фајлови од rapidshare, нетлоад.... брзина од 350-400 KB/s постигнувам само рано сабајле до кај 9 саат. Преку ден е катастрофа (60-80 KB/s со многу прекини во симнувањето), така да фајл од 100 мега симнувам цел саат

Па нели неограничено пишува. А они пак ограничиле на 1TB. Не дека ке ги потросам меѓутоа кога ќе пишува неограничено некабиде неограничено

http://imageshack.us
77011991xy6.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom