Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека уште двајца имаа од форумов, некаде наназад по странициве има некои постови.

Брат ироничен ми беше постот :) бидејќи Он Нет премногу ја затупаа работата.Да може има двајца тројца али тие уште од јули или од август правеле договори.Сите ние што дознавме за дуо екстрим од кога го пуштија официјално на пазар сите што сме направиле договори и тоа пази збориме сме правеле договори месец септември сега е веќе ноември од форум може едно 10 души чекаат уште никој нема од нас.Така да кога ке им текне да ни се јават и да ни пуштат интернет тогаш со задоволство ке пуштаме слики и ке кажуваме импресии каков е интернетот.

Ја денес идам во салон ми пукна филм ќе отерам што треба и нетреба.неможам више да чекам,од 20 септември чекам,само тоа модемот што ми дадоа,па и кабли и сплитери си докупуев,ако не ми уклучат денес им раскинуем тоа договорот ми пукна филм.

Ја денес идам во салон ми пукна филм ќе отерам што треба и нетреба.неможам више да чекам,од 20 септември чекам,само тоа модемот што ми дадоа,па и кабли и сплитери си докупуев,ако не ми уклучат денес им раскинуем тоа договорот ми пукна филм.

Ќути ти си супер.Јас чекам од 23 септември па ни модем не ме викнале да земам :) А во врска со договорот за раскинување и јас тоа планирам ако до крај на неделата не ме викнат.Што е многу многу е.

Можат оннет барем додека чекате да ви дадат поголема брзина и трансфер на сегашните пакети што ги имате, полесно да ви помине чекањето.
Ќе симниш некое филмче (XXX ), youtube и полесно мислам ќе биде чекањето. Овака деновите гледам ги бројте.

:helou:

Можат оннет барем додека чекате да ви дадат поголема брзина и трансфер на сегашните пакети што ги имате, полесно да ви помине чекањето.
Ќе симниш некое филмче (XXX ), youtube и полесно мислам ќе биде чекањето. Овака деновите гледам ги бројте.

:helou:

Не е тоа поентата друже иако ти е добра идејата :) Имам другар има соло 101 гига со таму што знам 5 или 6 мегабита брзина и он чека како мене да му се јават за дуото.Не е работата полесно да помине чекањето него работата е што и тоа долго чекање кое е пишано во договорот а тоа се 30 работни дена и тоа го пречекориа.Затоа сме толку накурчени што не си стојат на збор.Али од друга страна да раскинеме договори сега после толку чекање на кого ке си направиме лошо на самите себеси.Мислиш на Он Нет ги боли многу многу ако јас и некој друг овде раскинеме договор.Треба да ги боли али нее бе гајле немаат.Него не се професионални не се активни и да не е проблемот кај нив ги оставаат да ги дупи телеком како што сака.Така да кој планира да земе дуо па и не дај боже да сака да си го задржи стариот број од телеком за кое има целосно право тешко за него ке чека минимум 30 работни дена а максимумот е непознато.

Ќути ти си супер.Јас чекам од 23 септември па ни модем не ме викнале да земам :) А во врска со договорот за раскинување и јас тоа планирам ако до крај на неделата не ме викнат.Што е многу многу е.
штета неможам ја да го раскинам на татко ми име е,а ќе го раскинев,се уќуте таа коа и кажав имам право да го раскинам договорот,после ми дрндаше нешо до петок најкасно,барав конкретни датуми но очекувано не добив,но ако не приклучат до петок ќе му речам на старион да раскине,чисто од етички причини хехе:tapp:

штета неможам ја да го раскинам на татко ми име е,а ќе го раскинев,се уќуте таа коа и кажав имам право да го раскинам договорот,после ми дрндаше нешо до петок најкасно,барав конкретни датуми но очекувано не добив,но ако не приклучат до петок ќе му речам на старион да раскине,чисто од етички причини хехе:tapp:

Ништо ново не ти кажале мене секад ми го кажуваат ова веќе им стана клише.Ај кај тебе гарант ке ти пуштат интернет оваа недела бе чим имаш модем земено прошлата недела.Не гледам зошто да не ти пуштат интернет значи чим ти дале модем твојата ситуација е решена само да ти активираат а тоа знам дека иде брзо.Е ако си ебале мајката да се чека и за активација на интернет многу тогаш не знам :toe:

абе што ако им дале модеми, еве го другарот има модем од предходниот понеделник за дуо но нема активација уште, све му работи и линк и све но уште username + password не постојат, уште зафркаваат. Исти к*рац е а си имал модем а си немал модем, не дека нешто е различен рутерот што ти го даваат од сите други рутери :P, исти к*рац у две верзии :P :kafe:

15-ти септември тука.

Ја шо да кажам ?? :uvo:

Рекоа до крај на оваа недела ќе имало.Ќе чекам ,ако нема со татко ми под рука им идам таму и им раскинувам договор.

Ќе си идам на овој новиот од телеком.

Абе што има да се чека, еве јас потпишав договор за ДУО на 10 септември и ги чекав до денес-ништо. Затоа им го раскинав договорот. Што пишале во него 30 дена што не пишале 60 дена. Плус сега излезе ова новото со max TV. Треба да се научат да почитуваат договор.

:baeh:

А можеби модемите не им се стиганти од Словенија? Којзнае
:uvo::nesvest:

ти нудат најобичен рутер iskra calisto, не е некој посебен па да треба да се чека, него проблемот не е модемот сега туку конекциите, не им се направине корисничките имиња, затоа што можеш секој адсл2 модем или рутер да го ставиш доколку го имаш и треба да работи. Како што гледаме ова рутериве ги делат да си речеш еј ми дадоа сега модем па ај ќе почекам уште малце, смешно условите во договорот не ги почитуваат и око не им трепнува, прво беше 25 дена да чекате напишани од оние кои работат у офф нет тука на форумиве, па 30 дена, па сега ниту глас ниту ништо не се слуша. Убаво си реков јас до нова година тоест до 1јануар ништо од ова, до тогаш сите ќе понудат вакви конекции. :tv:

Којзнае која далавера се врти овде со ова Дуото.Досега ги ценев Он Нет како компанија зборам лично никад не сум имал некој да се рече поголеми проблеми за да кога ке им слушнам име да ми се слоши.Секад сум имал добра услуга и техничка и интернетска.Али со оваа услуга дефинитивно мислењето ми се промени тотално.Не знам кое оправдање би постоело и тоа ако постои за ова каснење.Убаво рече dikivest што ми вреди за модем да ме викнат ако за врзување пак чекам со недели.Можеби нетот ке им биде квалитетен господ знае али нема човек мислам на кој трпението му е толку големо да треба да чека 2 месеца за да добие интернет дома.Свесни ли се дека станува збор за 2 месеца бе алооо неспособни за 60 дена миљион работи може да се направат а не да се пушти обичен интернет за по дома.Пак ке речам тотално неспособни ни да имаат малце грижа за корисниците па да ти се јават да ти кажат господине извинете што чекате толку и толку имаме проблеми едноставно да знае корисникот дека не е заборавен од компанијата.Овие не бе гајле немаат ако не им отидеш во салон да се караш ееејј која иронија да молиш за твои пари да ти пуштат нешто и никаде да ги нема.Па никаде го нема ова бе.Просто жално.Дефинитивно сите што чекаат како повеќето од нас тука и тие што чекаат а не ги знаеме ке го подржат моето мислење и ке го сменат комплетно позитивното мислење што сме го имале за оваа компанија.

јас културно прашувам што бидна со нетот,дека поминаа 30 работни дена,таа ми вика аа па вие ја земавте опремата,?????демек шо сакаш уште???и им викам ја уште сеа можам да го раскинам договорот без пенали,викам има и други компании со понуди не сте само вие,почна тој безвезе шаблон муабет да ми го праат,ама ич не веруем дека до петок ќе им текне да се јават,и ако не се јават ќе си го раскинам договорот ама не им ја носам опремата нека дојат нека си ја земат:drk:ама ќе ги заебам...:drk:

Којзнае која далавера се врти овде со ова Дуото.Досега ги ценев Он Нет како компанија зборам лично никад не сум имал некој да се рече поголеми проблеми за да кога ке им слушнам име да ми се слоши.Секад сум имал добра услуга и техничка и интернетска.Али со оваа услуга дефинитивно мислењето ми се промени тотално.Не знам кое оправдање би постоело и тоа ако постои за ова каснење.Убаво рече dikivest што ми вреди за модем да ме викнат ако за врзување пак чекам со недели.Можеби нетот ке им биде квалитетен господ знае али нема човек мислам на кој трпението му е толку големо да треба да чека 2 месеца за да добие интернет дома.Свесни ли се дека станува збор за 2 месеца бе алооо неспособни за 60 дена миљион работи може да се направат а не да се пушти обичен интернет за по дома.Пак ке речам тотално неспособни ни да имаат малце грижа за корисниците па да ти се јават да ти кажат господине извинете што чекате толку и толку имаме проблеми едноставно да знае корисникот дека не е заборавен од компанијата.Овие не бе гајле немаат ако не им отидеш во салон да се караш ееејј која иронија да молиш за твои пари да ти пуштат нешто и никаде да ги нема.Па никаде го нема ова бе.Просто жално.Дефинитивно сите што чекаат како повеќето од нас тука и тие што чекаат а не ги знаеме ке го подржат моето мислење и ке го сменат комплетно позитивното мислење што сме го имале за оваа компанија.
да беее 2 месеци за интернет???ќе дојдат бесплатни понуди дур да стаат у п.м., и уште сум убеден дека никој нема тоа дуото освен вработени у он-нет,и тие што ме напаѓаа неколку страни наназад демек сум и лепел етикети одма со 5 мислења што биле и сите за дуото што викаа дека им го дале

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom