Mr.Deni
Животна грешка си ми ти...
Мислам дека уште двајца имаа од форумов, некаде наназад по странициве има некои постови.
Брат ироничен ми беше постот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека уште двајца имаа од форумов, некаде наназад по странициве има некои постови.
Ја денес идам во салон ми пукна филм ќе отерам што треба и нетреба.неможам више да чекам,од 20 септември чекам,само тоа модемот што ми дадоа,па и кабли и сплитери си докупуев,ако не ми уклучат денес им раскинуем тоа договорот ми пукна филм.
Можат оннет барем додека чекате да ви дадат поголема брзина и трансфер на сегашните пакети што ги имате, полесно да ви помине чекањето.
Ќе симниш некое филмче (XXX ), youtube и полесно мислам ќе биде чекањето. Овака деновите гледам ги бројте.
:helou:
штета неможам ја да го раскинам на татко ми име е,а ќе го раскинев,се уќуте таа коа и кажав имам право да го раскинам договорот,после ми дрндаше нешо до петок најкасно,барав конкретни датуми но очекувано не добив,но ако не приклучат до петок ќе му речам на старион да раскине,чисто од етички причини хехеЌути ти си супер.Јас чекам од 23 септември па ни модем не ме викнале да земамА во врска со договорот за раскинување и јас тоа планирам ако до крај на неделата не ме викнат.Што е многу многу е.
штета неможам ја да го раскинам на татко ми име е,а ќе го раскинев,се уќуте таа коа и кажав имам право да го раскинам договорот,после ми дрндаше нешо до петок најкасно,барав конкретни датуми но очекувано не добив,но ако не приклучат до петок ќе му речам на старион да раскине,чисто од етички причини хехе![]()
Ја денес идам во салон ми пукна филм ќе отерам што треба и нетреба.неможам више да чекам,од 20 септември чекам,само тоа модемот што ми дадоа,па и кабли и сплитери си докупуев,ако не ми уклучат денес им раскинуем тоа договорот ми пукна филм.
да беее 2 месеци за интернет???ќе дојдат бесплатни понуди дур да стаат у п.м., и уште сум убеден дека никој нема тоа дуото освен вработени у он-нет,и тие што ме напаѓаа неколку страни наназад демек сум и лепел етикети одма со 5 мислења што биле и сите за дуото што викаа дека им го далеКојзнае која далавера се врти овде со ова Дуото.Досега ги ценев Он Нет како компанија зборам лично никад не сум имал некој да се рече поголеми проблеми за да кога ке им слушнам име да ми се слоши.Секад сум имал добра услуга и техничка и интернетска.Али со оваа услуга дефинитивно мислењето ми се промени тотално.Не знам кое оправдање би постоело и тоа ако постои за ова каснење.Убаво рече dikivest што ми вреди за модем да ме викнат ако за врзување пак чекам со недели.Можеби нетот ке им биде квалитетен господ знае али нема човек мислам на кој трпението му е толку големо да треба да чека 2 месеца за да добие интернет дома.Свесни ли се дека станува збор за 2 месеца бе алооо неспособни за 60 дена миљион работи може да се направат а не да се пушти обичен интернет за по дома.Пак ке речам тотално неспособни ни да имаат малце грижа за корисниците па да ти се јават да ти кажат господине извинете што чекате толку и толку имаме проблеми едноставно да знае корисникот дека не е заборавен од компанијата.Овие не бе гајле немаат ако не им отидеш во салон да се караш ееејј која иронија да молиш за твои пари да ти пуштат нешто и никаде да ги нема.Па никаде го нема ова бе.Просто жално.Дефинитивно сите што чекаат како повеќето од нас тука и тие што чекаат а не ги знаеме ке го подржат моето мислење и ке го сменат комплетно позитивното мислење што сме го имале за оваа компанија.