Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј ама некако опремава премногу ми е ''ефтина''. Премногу шабански изглед има. Ама ајде само нека работи како што треба и ќе замижиме малце со едното око
Еј ама некако опремава премногу ми е ''ефтина''. Премногу шабански изглед има. Ама ајде само нека работи како што треба и ќе замижиме малце со едното око
ako sakas oni da ti napravat treba da platis, a za sam ne plakas....................taka mislam!!!!!!!!arhhh stvarno loso izgleda modemov,onnet treba da pazat i na ovie raboti...nekam do kopjuter da imam modem koj lici na toster
--------------
dali doagaat ot onnet da go sredat modemov/da napravat konekcija ili e napravi sam?
бидејќи модемот е во bridge mode , ти можеш да си купиш рутер на кој што повеќе ќе се палиш и кој повеќе ќе те прави среќен.толку ли е битен изгледот.ако работи како што треба ич не ме интересира каков изглед има
Јас го задржав истиот број на телефонот
Ама по се изгледа нај паметно ти е да го раскинеш договорот. Бидејки модемот не е убав и пластиката не е позлатена.