Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^На рапидшер е ограничена брзината на 2 Mb/s кога нема гужва, а е кога гужва може да ја намалат и до 0,2 Mb/s. Ако имаш премиум акаунт тогаш немаш проблеми. :)

Ајде и мене ми се јавија за да ја земам опремата. Изгледа почна комерцијално да се шири. Сега уште да видиме како ќе биде во пракса. Се надевам одлично

Еј ама некако опремава премногу ми е ''ефтина''. Премногу шабански изглед има. Ама ајде само нека работи како што треба и ќе замижиме малце со едното око

Еј ама некако опремава премногу ми е ''ефтина''. Премногу шабански изглед има. Ама ајде само нека работи како што треба и ќе замижиме малце со едното око

А ти што сеа се палиш на модемот или?

Опремата е Iskratel Callisto
img4.jpg

бидејќи модемот е во bridge mode , ти можеш да си купиш рутер на кој што повеќе ќе се палиш и кој повеќе ќе те прави среќен.толку ли е битен изгледот.ако работи како што треба ич не ме интересира каков изглед има

arhhh stvarno loso izgleda modemov,onnet treba da pazat i na ovie raboti...nekam do kopjuter da imam modem koj lici na toster
--------------
dali doagaat ot onnet da go sredat modemov/da napravat konekcija ili e napravi sam?

страшно ... како не им е срам, го нарушуваат изгледот на вашите домови.
Го покриваш ли барем со нешто?

arhhh stvarno loso izgleda modemov,onnet treba da pazat i na ovie raboti...nekam do kopjuter da imam modem koj lici na toster
--------------
dali doagaat ot onnet da go sredat modemov/da napravat konekcija ili e napravi sam?
ako sakas oni da ti napravat treba da platis, a za sam ne plakas....................taka mislam!!!!!!!!

бидејќи модемот е во bridge mode , ти можеш да си купиш рутер на кој што повеќе ќе се палиш и кој повеќе ќе те прави среќен.толку ли е битен изгледот.ако работи како што треба ич не ме интересира каков изглед има

Па доколку убаво читаш и јас тоа го кажав. Пластиката од која е изработен модемот е стварно нискобуџетна, но верувам дека ќе си ја врши својата работа. За тоа е и направен. Сега уште да ми се јави некое девојченце со убав глас и да ми каже дечко ШИБАЈ

не бе не е шабански, мене поише синански изглед ми има :salut:

он топик: бројот на телефонот ист останува или се добива нов од оннет ?

Јас го задржав истиот број на телефонот

E какви глупости што има веза изгледот на модемот. Па пикни го под маса у фиока.
Ако е квалитетен и работи добро, што е важно личен дали е.
Купи linksys wrt рутер па стај го на видно место нека личи.
Се мана наоѓате. Мене повеќе ме интересира интернетот каков е, дали е стабилен.
За брзини гледам има слики ставано, али дали е секогаш толку или знае да падне до полжав брзини.
Колку е најниската брзина до која ви има паднато интернетот?
И дали досега сте имале прекини во интернетот?

Јас го задржав истиот број на телефонот

Ама по се изгледа нај паметно ти е да го раскинеш договорот. Бидејки модемот не е убав и пластиката не е позлатена.

Ама по се изгледа нај паметно ти е да го раскинеш договорот. Бидејки модемот не е убав и пластиката не е позлатена.

Јас само го искоментирав квалитетот на пластиката ништо друго. Од ОнНет како давач на услуги сум презадоволен и зато повторно ги избрав нив. Затоа немам потреба да раскинувам договори

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom