Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Се сеќавам како и премиерот Буч-ко се вадеше со истата приказна дека промените не се моментално видливи па требало да почекаме некое време за да се видат придобивките.Мислев дека ова не е истата гарнитура на власт ама очигледно е дека сум се заебал,се е исто како и пред година дена само што изгледот на оние кој го клецаат народот малку се променил.![]()
Точно тоа ти го кажувам, само малку поинако ме разбра, поентата ми беше ти лично дека не си требал да очекуваш а не дека Груевски така вика, бидејќи ако малку реално ја согледаш проблематиката дури и ако владата работеше во изминатава година беспрекорно, а не работеше беспрекорно, пак немаше да се чувствуваат промени во стандардот, бидејќи ко прво има многу големи проблеми со менталитетот на народот, кому му треба време за да се реорганизира и да ги согледа новите вредности, ко второ можеш да заборавиш да спредуваш со растот на економијата на одредени соседни односно блиски земји кои дел се и тазе ЕУ-членки, биедјќи нивниот раст е „вештачки“ генериран со помош на големи финансиски инекции од страна на трети земји кои имаат интерес од растот на нивната економија.