Нови игри

Факинг од кога излезе WOTLK окапав на таа експанзија до ден денешен.

Аххх WotLK. Примамливо, најиграна и најсакана експанзија во која стигнав 2200 рејтинг арена со Unholy DK, ретко во која друга игра сум се внел да пратам статистики и калкулирам демиџи. Но тоа беше порано, во еден друг живот...
мене The Burning Crusade ми беше некако најомилена од сите. Дали дека Outland, и дека баш тогаш ги читав книгите, ама некако тогаш поинтересни беа рејдовите. Од друга страна па, не можам да кажам дека се посветив многу да ја истерам WotLK саглам.

Страшно многу носталгија околу WOTLK.... ц ц ц ц шо ни напраја со играта....не удрија од земја

Кога може да очекувате да играте WotLK Classic. Blizzard сè уште не потврдил конкретен датум на издавање, иако се очекува да пристигне некаде во 2022 година. Бета се очекува во јули или август.

Да не знае кога ќе излезе новата EFootball или ПЕС по старо? На стим го има само демото сега за сега, ама неможам никаде да најдам на нет кога ќе ја пуштат целосната верзија... :(

Да не знае кога ќе излезе новата EFootball или ПЕС по старо? На стим го има само демото сега за сега, ама неможам никаде да најдам на нет кога ќе ја пуштат целосната верзија... :(

Игра немаат извадена од 2019(сезона 2019/20) година. Последна е 2020, што излезе тогаш, додека т.н. ПЕС 2021 е само апдејт на 2020.
2022 требаше да ја извадат најкасно до ноември/декември 2021, но ништо не бидна. Истата приказна е и сега за 2023, и си трае.
Имаат 10+- тима, и тоа е тоа за single player. За онлајн неам појма, и е тотално небитно.

И затоа, се по список на јапанците. СкапаЈнци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom