Нови игри

Срање што Mass Effect 3 не може да се игра со контролер а не маус + тастатура

Не ти е тапа со контролер? Ова конзоливе ќе ги заебат сите игри уште малце, се ќе биде премногу лесно за играње ради нив.

Сега легнувам после играње ME3 (скоро) нон-стоп од вчера сабајле.. не дека играта е супер (иако е многу добра, и покрај еден куп клише моменти и дијалози), ама е заразна. Да не морав да станам за.. 3 саати (oh, shit), ќе продолжев. Уствари, ај уште една мисија.. :)

Сега легнувам после играње ME3 (скоро) нон-стоп од вчера сабајле.. не дека играта е супер (иако е многу добра, и покрај еден куп клише моменти и дијалози), ама е заразна. Да не морав да станам за.. 3 саати (oh, shit), ќе продолжев. Уствари, ај уште една мисија.. :)

Има време бе, врати се на играње до кај 5 сатот :pos:

Medal of honor - Warfighter - trailer..:icon_lol:

Нема film grain. :(

Иначе добра е, не толку бомбастичен почеток како двојката, ама има нови гејмплеј елементи, подобрена графика и чуство онака да се осеќаш како дипломат додека шеташ и муабетиш низ Citadel.
Едина замерка засега освен film grain-от, ми е дека сите нови ликови (на чело со James), не ги бива - во двојката беа далеку боље, поинтересни, посекси (за жениве зборам ова последново).

Повеќе како Mass Effect 2.2 него 3. Само со тргнати многу елементи од играта, чизи сцени и џерси шор карактери. Од Mass Effect 1 до ова стигнавме :facepalm: Кецот ја изиграв три пати, двојката два пати, ова неам желба ни еднаш...

Нема да ја ставам директно слкикава пошо има минорни споилери
http://i.imgur.com/02PxW.jpg

Битно кинект има...

z9H2m.gif

Денеска бев во непосреден контакт со Ass Effect 3. Чист шаблонски дизајн за мали деца, малце вонземјани, малце пињау пињау, и малку повеќе неигриви сцени. Па отсега понатаму ќе ја викам со сите можни имиња освен тоа првичното.

Ass Defect има 10/10 од сите комерцијални сајтови, а 2/10 рејтинг од гејмерите.
GG, BioWare

Ја не ја ни симнав уопште...неќам да ми го уништи впечатокот од првите 2

Ниските user scores се главно заради целата фама околу $10 launch-day DLC. Не верувам дека некој од вас купува оригинал копија, а и така DLC-от е вклучен во торентите, така да.. :)

Да беше само за тоа, ок ќе беше. Работиве што ги гледам се ужасни за ваква AAA игра, али подобро да не ги знаеш и да си уживаш во играта.

ps: Ешли е правена по транвестит, така да пазете кај го ставате пенисот :ROFLMAO:

Ако имате Windows Phone ќе можете да ја играте синхронизирано со хбох. Играш на телефон зачувуваш продолжуваш од истото место на хбох. Интересно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom