Нови игри

Kingdoms of Amalur : Reckoning

Што мислите за играва?

си се тепаш со се шо ќе ти пуштит играва и то е то :)

мене ми е тешко да се заинтересирам за приказнава ама ми е добра промена од Скајрим онака колку за да се одморам од неа ;) пошо оваа ми е интересна од сосема други причини
како шо кажав претходно ојш и се тепаш со сите :)

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

http://www.medalofhonor.com/blog/2012/02/warfighter-coming

Голема нервоза створи оваа игра кај старите играчи на оваа франшиза.
Се работи за играта Syndicate која најпрво излезе како RPG игра а денес е пуштена како FPS игра.
synidicateapet12.jpg

syndicate-540x303.jpg

Како огромен фан на предходниот дел (заради неа купив палка за летање) денеска излезе новиот дел

Играта Е ФРЕЕ можете да си ја спуштите. Не сум ја пробал се надевам дека е подобрена, одвај чекам да летам над Охрид :pos:

Како огромен фан на предходниот дел (заради неа купив палка за летање) денеска излезе новиот дел

Играта Е ФРЕЕ можете да си ја спуштите. Не сум ја пробал се надевам дека е подобрена, одвај чекам да летам над Охрид :pos:
А колку авиони има? 5? Зашто наводно сите останати ќе мора да се платат

А колку авиони има? 5? Зашто наводно сите останати ќе мора да се платат

Тоа е сигурно така, може нема да се 5 ама же се работи на тој начин, како што се и сите "free games"

Тоа е сигурно така, може нема да се 5 ама же се работи на тој начин, како што се и сите "free games"
Ја симна да ја пробаш? Ова само Хаваи ти го дава да го леташ. Незнам што се разликува играва од БЕТА верзијата, буквално се е исто :S со 2-3 авиончиња. Па кога ќе размислам според големината незнам што очекував

Ја симна да ја пробаш? Ова само Хаваи ти го дава да го леташ. Незнам што се разликува играва од БЕТА верзијата, буквално се е исто :S со 2-3 авиончиња. Па кога ќе размислам според големината незнам што очекував

Да ама не успеав да ја пробам дека се форматирав. Минатата верзија беше 8 гига некаде што за тоа време беше ОГРОМНА. Оваа сега не им се работело и ја дале фрее :tapp:

Некој ја почна Mass Effect 3? Дајте некој информации, дали е добра или не, без спојлери се разбира :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom