Нови игри

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Kingdoms of Amalur : Reckoning

Што мислите за играва?

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Генеричко срање ако бараш карактери и приказна. Тепањето е просечно.

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Kingdoms of Amalur : Reckoning

Што мислите за играва?
си се тепаш со се шо ќе ти пуштит играва и то е то :)

мене ми е тешко да се заинтересирам за приказнава ама ми е добра промена од Скајрим онака колку за да се одморам од неа ;) пошо оваа ми е интересна од сосема други причини
како шо кажав претходно ојш и се тепаш со сите :)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Голема нервоза створи оваа игра кај старите играчи на оваа франшиза.
Се работи за играта Syndicate која најпрво излезе како RPG игра а денес е пуштена како FPS игра.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Како огромен фан на предходниот дел (заради неа купив палка за летање) денеска излезе новиот дел

Играта Е ФРЕЕ можете да си ја спуштите. Не сум ја пробал се надевам дека е подобрена, одвај чекам да летам над Охрид :pos:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Како огромен фан на предходниот дел (заради неа купив палка за летање) денеска излезе новиот дел

Играта Е ФРЕЕ можете да си ја спуштите. Не сум ја пробал се надевам дека е подобрена, одвај чекам да летам над Охрид :pos:
А колку авиони има? 5? Зашто наводно сите останати ќе мора да се платат

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А колку авиони има? 5? Зашто наводно сите останати ќе мора да се платат
Тоа е сигурно така, може нема да се 5 ама же се работи на тој начин, како што се и сите "free games"

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Тоа е сигурно така, може нема да се 5 ама же се работи на тој начин, како што се и сите "free games"
Ја симна да ја пробаш? Ова само Хаваи ти го дава да го леташ. Незнам што се разликува играва од БЕТА верзијата, буквално се е исто :S со 2-3 авиончиња. Па кога ќе размислам според големината незнам што очекував

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ја симна да ја пробаш? Ова само Хаваи ти го дава да го леташ. Незнам што се разликува играва од БЕТА верзијата, буквално се е исто :S со 2-3 авиончиња. Па кога ќе размислам според големината незнам што очекував
Да ама не успеав да ја пробам дека се форматирав. Минатата верзија беше 8 гига некаде што за тоа време беше ОГРОМНА. Оваа сега не им се работело и ја дале фрее :tapp:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Некој ја почна Mass Effect 3? Дајте некој информации, дали е добра или не, без спојлери се разбира :)

Kajgana Shop

На врв Bottom