Нови игри

Ќе изберам Викинзи, и ќе ве палам! :D

Natural Selection 2 :) Врв е али само мултиплајер е и мора да се има на стеам .
--- надополнето: 11 март 2013 во 02:09 ---
Natural Selection 2 :) Врв е али само мултиплајер е и мора да се има на стеам .

Оваа везија на AOE II ( HD remastered ) ми е некако meh :/. Многу малце нуди споредено со старата + модови + gameranger ( за старата постои Widescreen mod - може да се игра на 1920 x 1080 без проблем, има +една неофицијална експанзија која носи неколку нови нации + Widescreen поддршка + прават редовно updates ( balance fix ) - содржи loader со кој update-тите може да се симнуваат автоматски - без замарање, на gameranger има многу играчи што ја играат играва online, постои registry fix за да не мора да се гаси explorer-от ако ви се "мешаат" боите на win vista/7/8 ).
Некако не гледам некоја придобивка да ја купам новава за 17-18 евра ако више ја имам старата. Мада ако финалниот производ изгледа видливо подобро од старата верзија и нуди подобар multiplayer matchmaking- може и ќе ја купим, ама ако нема некоја разлика - не.
Ама ако некој ја нема уопште - вреди да се земе, AOE II е една од најдобрите игри што некоаш излегле за PC.

Знае некој каде ке може во МК да се купи Starcraft 2 "Heart of the swarm" ? И цена по можност... Инаку денес излегува во продажба играта...

Знае некој каде ке може во МК да се купи Starcraft 2 "Heart of the swarm" ? И цена по можност... Инаку денес излегува во продажба играта...

Најверојатно во Нико компјутери и Југотон, за Нико имаат полноќно отварање и продажба, за Југотон обично другиот ден ја имаат. Исто и дигитално можеш да ја купиш на battle.net или преферираш кутија?

на замунда снајпер дух воин две

на замунда снајпер дух воин две
Sniper Ghost Warrior 2

еден screenshot и од мене од мојот компјутер(y)

dsc05939_17f4a_30439641.jpg

абе зошто нема страница со counter stricke 1.6 таа игра пола илион деца га сакаа а бе
--- надополнето: 13 март 2013 во 12:41 ---
counter stricke e najubava igra ne ovja glupive:drk:

абе игра некој Don't Starve?? :)

Јас играв опсесивно претходниот месец, заборавав да си легнам ако ми тргнеше и кога ќе умрев за некоја безвезе ситница морав одма одпочеток пак :D
Првпат играв некоја верзија од 9ти Јануари и стигнав до INSANITY Update, после тоа немам играно. На стим сеуште е на 20% попуст и за 11,19% даваат две копии од играта, една за полонче :) или пак ако има некој заинтересиран да ја купиме по пола и по една копија за секој (контакт по ПП)

Инаку за игрицава имам и претходно пишувано, накратко кажано играта е добра, има прекрасен арт стил и те вовлекува во нејзинот свет се повеќе и повеќе, згора над тоа играта е сеуште во изработка (е во бета фаза) и постојано се додаваат нови работи во истата.

Се надевам дека играта ќе биде сметана за успешна па дечките од Klei Entertainment да продолжат да ја збогатуваат и прошируваат и после официјалниот датум на излегување негдека во Април.

абе зошто нема страница со counter stricke 1.6 таа игра пола илион деца га сакаа а бе
--- надополнето: 13 март 2013 во 12:41 ---
counter stricke e najubava igra ne ovja glupive:drk:
те молам не отворај chrome/firefox/opera и на интернет вклучувај се само за кантер страјк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom