Нови игри

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Ќе изберам Викинзи, и ќе ве палам! :D

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Natural Selection 2 :) Врв е али само мултиплајер е и мора да се има на стеам .
--- надополнето: 11 март 2013 во 02:09 ---
Natural Selection 2 :) Врв е али само мултиплајер е и мора да се има на стеам .

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Оваа везија на AOE II ( HD remastered ) ми е некако meh :/. Многу малце нуди споредено со старата + модови + gameranger ( за старата постои Widescreen mod - може да се игра на 1920 x 1080 без проблем, има +една неофицијална експанзија која носи неколку нови нации + Widescreen поддршка + прават редовно updates ( balance fix ) - содржи loader со кој update-тите може да се симнуваат автоматски - без замарање, на gameranger има многу играчи што ја играат играва online, постои registry fix за да не мора да се гаси explorer-от ако ви се "мешаат" боите на win vista/7/8 ).
Некако не гледам некоја придобивка да ја купам новава за 17-18 евра ако више ја имам старата. Мада ако финалниот производ изгледа видливо подобро од старата верзија и нуди подобар multiplayer matchmaking- може и ќе ја купим, ама ако нема некоја разлика - не.
Ама ако некој ја нема уопште - вреди да се земе, AOE II е една од најдобрите игри што некоаш излегле за PC.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Знае некој каде ке може во МК да се купи Starcraft 2 "Heart of the swarm" ? И цена по можност... Инаку денес излегува во продажба играта...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Знае некој каде ке може во МК да се купи Starcraft 2 "Heart of the swarm" ? И цена по можност... Инаку денес излегува во продажба играта...
Најверојатно во Нико компјутери и Југотон, за Нико имаат полноќно отварање и продажба, за Југотон обично другиот ден ја имаат. Исто и дигитално можеш да ја купиш на battle.net или преферираш кутија?

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
на замунда снајпер дух воин две

Член од
13 март 2013
Мислења
12
Поени од реакции
16
абе зошто нема страница со counter stricke 1.6 таа игра пола илион деца га сакаа а бе
--- надополнето: 13 март 2013 во 12:41 ---
counter stricke e najubava igra ne ovja glupive:drk:

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
абе игра некој Don't Starve?? :)

Јас играв опсесивно претходниот месец, заборавав да си легнам ако ми тргнеше и кога ќе умрев за некоја безвезе ситница морав одма одпочеток пак :D
Првпат играв некоја верзија од 9ти Јануари и стигнав до INSANITY Update, после тоа немам играно. На стим сеуште е на 20% попуст и за 11,19% даваат две копии од играта, една за полонче :) или пак ако има некој заинтересиран да ја купиме по пола и по една копија за секој (контакт по ПП)

Инаку за игрицава имам и претходно пишувано, накратко кажано играта е добра, има прекрасен арт стил и те вовлекува во нејзинот свет се повеќе и повеќе, згора над тоа играта е сеуште во изработка (е во бета фаза) и постојано се додаваат нови работи во истата.

Се надевам дека играта ќе биде сметана за успешна па дечките од Klei Entertainment да продолжат да ја збогатуваат и прошируваат и после официјалниот датум на излегување негдека во Април.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
абе зошто нема страница со counter stricke 1.6 таа игра пола илион деца га сакаа а бе
--- надополнето: 13 март 2013 во 12:41 ---
counter stricke e najubava igra ne ovja glupive:drk:
те молам не отворај chrome/firefox/opera и на интернет вклучувај се само за кантер страјк

Kajgana Shop

На врв Bottom