-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zamunda![]()
decki igra nekoj NBA 2K 11.... za mene ova e najrealnata sportska igra na site vreminja.. neznam zasto nekoj ne otvori tema za igrava e vrvot !!!
Излезе и Spider-Man: Shattered Dimensions и за PC по торентиве...
Онака лајт забава, со малку чудни контроли (на гејмпад ја играв) кои можеби ќе ве изнервираат - ама бар играта не пробува да биде сериозна и се гледа дека е правена за максимална забава.
Во првото ниво имаше заебанција за iPad, а потоа и краден гејмплеј од Fight Night Round 4 - што би посакале повеќе?
![]()
![]()
decki igra nekoj NBA 2K 11.... za mene ova e najrealnata sportska igra na site vreminja.. neznam zasto nekoj ne otvori tema za igrava e vrvot !!!
Кој наслови излегуваат во декември?Месецов и не видов некој уау игри иако во ноември,декември и јануар излегуваат најмногу игри.
Ццц кај отидоа PC игрите брее.
Прееска читав нешто за некоја игра, Gothic 4. Добро што е со побарувањава на играва!??
Minimum
Windows XP or Vista or 7
Intel Core 2 Duo or AMD Athlon II 2.8 GHz
2 GB RAM
9 GB available HDD space
GeForce 8800 GTX video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher
Recommended
Windows XP or Vista or 7
Intel i7 or AMD Phenom II 3.0 GHz
4 GB RAM
9 GB available HDD space
GeForce 295 GTX video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher
И дали некој ја играл?
Ја има играно другарче, голем фан на RPG игри. Графиката е нешто феноменално, стил на Крајзис, со неверојатни ефекти низ целата игра...од друга страна, гејмплејот бил ШИТ и не ја бивало играта. Чисто како технолошки демонстратор (ако имаш доволно јак PC), пробај ја, можеби ќе ти се допадне...
Барем ќе се изнагледаш убава графика.![]()
Ја има играно другарче, голем фан на RPG игри. Графиката е нешто феноменално, стил на Крајзис, со неверојатни ефекти низ целата игра...од друга страна, гејмплејот бил ШИТ и не ја бивало играта. Чисто како технолошки демонстратор (ако имаш доволно јак PC), пробај ја, можеби ќе ти се допадне...
Барем ќе се изнагледаш убава графика.![]()
Super Meat Boy!Кој наслови излегуваат во декември?Месецов и не видов некој уау игри иако во ноември,декември и јануар излегуваат најмногу игри.
Ццц кај отидоа PC игрите брее.
И???Super Meat Boy!
Тука се ПЦ игрите не се нигде отидени.