-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Zamundaкажи некој ја од гугл барам секад...
Zamundaкажи некој ја од гугл барам секад...
Нема бе симнав неколку торенти од SBK 2001 постара игрица ама пак дупат бе.. никоја игра со мотори нема асален торент..Zamunda
Играва е далеку понапред од NBA Live според мене. Ја играв 2к10 и многу беше добра,бев презадоволен...премногу беше реална. Сега ќе ја симнам и 11кава да ја пробам,иако од гејмплејов и не забележав којзнае каква голема промена во однос на 10ката,ама штом викаш дека е толку добра и реална...вреди да се симне и да се проба .decki igra nekoj NBA 2K 11.... za mene ova e najrealnata sportska igra na site vreminja.. neznam zasto nekoj ne otvori tema za igrava e vrvot !!!
Никогаш не беше најавена за пц ко шо знам..Излезе и Spider-Man: Shattered Dimensions и за PC по торентиве...
Онака лајт забава, со малку чудни контроли (на гејмпад ја играв) кои можеби ќе ве изнервираат - ама бар играта не пробува да биде сериозна и се гледа дека е правена за максимална забава.
Во првото ниво имаше заебанција за iPad, а потоа и краден гејмплеј од Fight Night Round 4 - што би посакале повеќе?
играта е врвот само што како и секоја друга кај што нема конкуренција или интерес за неа, ја губиш желбата.decki igra nekoj NBA 2K 11.... za mene ova e najrealnata sportska igra na site vreminja.. neznam zasto nekoj ne otvori tema za igrava e vrvot !!!
ако месецов не се изнаигра, боље замини на зимување уште од утре бидејќи нема да паднеш на гз до самото излагање на Крајзис 2!Кој наслови излегуваат во декември?Месецов и не видов некој уау игри иако во ноември,декември и јануар излегуваат најмногу игри.
У пичку материну, без повратна карта за назад.Ццц кај отидоа PC игрите брее.
Ја има играно другарче, голем фан на RPG игри. Графиката е нешто феноменално, стил на Крајзис, со неверојатни ефекти низ целата игра...од друга страна, гејмплејот бил ШИТ и не ја бивало играта. Чисто како технолошки демонстратор (ако имаш доволно јак PC), пробај ја, можеби ќе ти се допадне...Прееска читав нешто за некоја игра, Gothic 4. Добро што е со побарувањава на играва!??
Minimum
Windows XP or Vista or 7
Intel Core 2 Duo or AMD Athlon II 2.8 GHz
2 GB RAM
9 GB available HDD space
GeForce 8800 GTX video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher
Recommended
Windows XP or Vista or 7
Intel i7 or AMD Phenom II 3.0 GHz
4 GB RAM
9 GB available HDD space
GeForce 295 GTX video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher
И дали некој ја играл?
Хех значи нешто како игра-бенчмарк, како што беше Крајзис на времто, само што Крајзис имаше и некаков гејмплеј благодареќи на Nanosuit-от. Имам доволно јако PC за да ја играм (Q8200, 4GB RAM и HD 4850), ако ми останат GB ќе ја симнам, малце да исплакнам очи, па ваљда и на медиум-хај @ 1280x1024 ќе изгледа подобро од повеќево игриЈа има играно другарче, голем фан на RPG игри. Графиката е нешто феноменално, стил на Крајзис, со неверојатни ефекти низ целата игра...од друга страна, гејмплејот бил ШИТ и не ја бивало играта. Чисто како технолошки демонстратор (ако имаш доволно јак PC), пробај ја, можеби ќе ти се допадне...
Барем ќе се изнагледаш убава графика.
Ја симнав, ја инсталирав , ја играв едно пола саат И ЈА ИЗБРИШАВ...!!! Графиката е ОК, ама играта смрди... Ако си фан на вакви игри симни ја најновата TWO WORLDS 2 не бев фан на вакви игри се додека не почнав да ја играм пред дваесетина дена... Сега не можам ништо друго на пуштам на ком. Нон стоп сум на играва... Како прво невероватно е дугачка, а како второ gameplay-от е феноменален, а и графиката исто...!!!Ја има играно другарче, голем фан на RPG игри. Графиката е нешто феноменално, стил на Крајзис, со неверојатни ефекти низ целата игра...од друга страна, гејмплејот бил ШИТ и не ја бивало играта. Чисто како технолошки демонстратор (ако имаш доволно јак PC), пробај ја, можеби ќе ти се допадне...
Барем ќе се изнагледаш убава графика.
Super Meat Boy!Кој наслови излегуваат во декември?Месецов и не видов некој уау игри иако во ноември,декември и јануар излегуваат најмногу игри.
Ццц кај отидоа PC игрите брее.
И???Super Meat Boy!
Тука се ПЦ игрите не се нигде отидени.