Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ремастерирана идење и светење со сијалица, добро.
Да да. Алан ми беше меѓу омилените игри на иксбокс и ја изиграв Контрол откако дознав дека ги поврзале. Тогаш пробував и Алан Вејк да ја инсталирам и изиграм пак, ама одма даваше некој ерор и се откажав. Сега ми е мило што не успеав, ова е перфектноJa igrase control?
Gi spoea
Да да. Алан ми беше меѓу омилените игри на иксбокс и ја изиграв Контрол откако дознав дека ги поврзале. Тогаш пробував и Алан Вејк да ја инсталирам и изиграм пак, ама одма даваше некој ерор и се откажав. Сега ми е мило што не успеав, ова е перфектно![]()
Беше бесплатна за ПС+ во февруари ултимејт верзијата и ја имам така. Ја изиграв 100% на ПС4, а ја имам сега и ПС5 верзијата со тоа, ваљда ќе ја изиграм пак понатаму.Dobra bese Alan Wake, da.
Jas imam drug problem za remasterot i zaso nema da go zemam, poradi Control.
Im kupuvas ps4 - ok
Im ja kupuvas igrata 30 40 evra - ok
Im ja kupuvas novata konzola - ok
Sakas da ja igras verzijata so updated grafika i stvari za ps5 - ne moze, mora ultimate verzijata da ja zemes od Control
Ova e mn seljacki money grab
Ja ne ja dovrsiv oti planirav 5ka da zeam i navodno tamu izgledala uste podobro
Koja verzija ja imas ti od Control? Ima li drugi igri vaka so napravija? Zarem ne e free update za ps5kite kaj site drugi igri?