Нови игри

• Креатор на темата Креатор на темата VremeE
  • Време на започнување Време на започнување
Ја игра некој, ја проба? Поиграв сат-два и не можев појќе оти ми беше "overwhelming" буквално на секој 30 секунди мени, мени и мени :D

Од ова:

Really makes you think? HIT game vika? :LOL:
Prv pat ja gledam igrava, nikoj ne zboruva za nea, osven na 4chan mozele podobar marketing tim da vrabotat. Zatoa ke zatvori studiovo.

До ова:

CLAIR OBSCUR - EXPEDITION 33 has won 9 awards at The Game Awards, the most for any game ever.
  • Game of the Year
  • Best RPG
  • Best Narrative
  • Best Art Direction
  • Best Score & Music
  • Best Game Direction
  • Best Debut Indie Game
  • Best Independent Game
  • Best Performance (Jennifer English)

• Љубов
Reactions: wot
@Донев гејм авардс е најсмотана манифестација, истата номинираше длц.
Мис од ваксинце има повеќе суштина. :toe:

@Донев гејм авардс е најсмотана манифестација, истата номинираше длц.
Мис од ваксинце има повеќе суштина. :toe:
Можеш да ја дискредитираш колку сакаш манифестацијата, но не се согласувам дека немаат кредибилитет само ако номинирале DLC, особено не кога тоа DLC понуди повеќе играње и квалитет од некоја stand alone игра. Ако студиото и паблишерите одлучиле на толку контент да го пуштат како втор дел, како “нова” игра, тогаш ќе беше ли во ред?

Clair е совршенство од игра и ништо страшно ако се пред време се излизга со коментарот. Едвај чекам да ја изиграм ко-оп.

Јас не играв многу turn based а годинава две од најиграните три се turn based, но освен тоа, се пласираа и во моите омилени ever топ 5.

IMG_0609.jpeg

Можеш да ја дискредитираш колку сакаш манифестацијата, но не се согласувам дека немаат кредибилитет само ако номинирале DLC, особено не кога тоа DLC понуди повеќе играње и квалитет од некоја stand alone игра. Ако студиото и паблишерите одлучиле на толку контент да го пуштат како втор дел, како “нова” игра, тогаш ќе беше ли во ред?
Воопшто не се согласувам со вториот дел.
Тоа е една од причините што игрите засекогаш ја изгубија можноста да бидат сметани како уметност.

Нејсе ако си по turn based ти ја препорачувам Warhammer 40k Rogue Trader.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom