Новата Мис Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Ми личи на тетка ми Ружа од Свети Николе...

а што е финта со црвената стрелка која покажува накај нејзината пичка?

...накај нејзината „симитка“ - главен и решителен адут при изборот
( до душа малку и е отечена од повеќе репрезентации пред и со комисијата )

Анчо, имаш ќерки и внуки. А девојката има 20 години и може да ти биде едно од двете.
Од цел форум ти се најде да ја протолкуваш стрелката на сликите. Едноставно не доликува, исто толку како што не доликува и оваа да е Мис на Македонија.

Ја побарав и ова ми испадна. :D

novata-mis-makedonija-145191.jpg
De gustibus non est disputandum :) процена врз основа на неколку слики - за мене не е процена :)

Само што ја приметив сеа плавушава. Кој фактор е оваа овдека уствари? Позната ми е, мислам дека се викаше Наташа, генерација ми е, правен учеше.

Надица- Девојчето е од Струмица знам дека е манекенка ваљда кај Црнокрак и како што гледам таа ја предава круната на победничката...

Надица- Девојчето е од Струмица знам дека е манекенка ваљда кај Црнокрак и како што гледам таа ја предава круната на победничката...
Е да, Надица беше. Не сум знаел дека била манекенка...
ОК, фала на информација.
--- надополнето: 10 август 2013 во 20:49 ---
Па да ти кажам боље неа да ја стаеле мис, каде-каде е поубава од оваа штипјанкава....

Не би дркал на нејзе, ама ако се укажи можност би ја ебал сигурно :icon_lol:.
Со хартиена кеса на глава веројатно. Или доги :D

Анчо, имаш ќерки и внуки. А девојката има 20 години и може да ти биде едно од двете.
Од цел форум ти се најде да ја протолкуваш стрелката на сликите. Едноставно не доликува, исто толку како што не доликува и оваа да е Мис на Македонија.

Анчо е македонскиот Хју Хефнер :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom