Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I agree be. Duri i povekje od agree sum na ova ama mene mi se smeat koa ke im kazam deka e nenormalno da gledas razgolena devojka i da se ponasas ko napalen majmun, a ti u princip zvucis sasvim ok so takvata izjava.Не знам како не сфаќате дека не е муабетот за професионалноста. Не ти треба којзнае каква стручност и знаење да презентираш на ТВ, фала богу.
Проблемот е што луѓе очекуваат млада газлеста презентерка со извадени цицки и црвена танга, као да има некое пишано правило како треба да изгледа презентер за временска прогноза. Не е важна информацијата, поважно е да се обезбеди материјал за дркање. Тоа е смешното, а воедно и жално.
Нека му ја врати прво краватата на Латас па после ке праиме муабет за нејзе....Па какви презентери/ки сакате подобро барем некои сериозен да се нафати одколку аматери и феминистки
![]()
За тоа со мајмунот и девојката, по некоја случајност и јас го делам потполно истиот став со тебе.I agree be. Duri i povekje od agree sum na ova ama mene mi se smeat koa ke im kazam deka e nenormalno da gledas razgolena devojka i da se ponasas ko napalen majmun, a ti u princip zvucis sasvim ok so takvata izjava.
Taka da resiv da se predadam na temava. I surrender.
Ostavi... Let it be...
Dedovo ne e los. Ama i deka mozele da najdat nekoj posoodveten - mozele.