Нова тема

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
вие како демек не зиркате по сител кога мењате низ канали

Па какви презентери/ки сакате подобро барем некои сериозен да се нафати одколку аматери и феминистки

216679_10200792879814674_1423331525_n1.jpg

Не знам како не сфаќате дека не е муабетот за професионалноста. Не ти треба којзнае каква стручност и знаење да презентираш на ТВ, фала богу.

Проблемот е што луѓе очекуваат млада газлеста презентерка со извадени цицки и црвена танга, као да има некое пишано правило како треба да изгледа презентер за временска прогноза. Не е важна информацијата, поважно е да се обезбеди материјал за дркање. Тоа е смешното, а воедно и жално.
I agree be. Duri i povekje od agree sum na ova ama mene mi se smeat koa ke im kazam deka e nenormalno da gledas razgolena devojka i da se ponasas ko napalen majmun, a ti u princip zvucis sasvim ok so takvata izjava.
Taka da resiv da se predadam na temava. I surrender.
Ostavi... Let it be...
Dedovo ne e los. Ama i deka mozele da najdat nekoj posoodveten - mozele.

Sea koa ke mu izvadat muabeti na dedovo od SDS od prviot NOKIA 3310...po po po

SKANDAL CE BIDE

Па какви презентери/ки сакате подобро барем некои сериозен да се нафати одколку аматери и феминистки

216679_10200792879814674_1423331525_n1.jpg
Нека му ја врати прво краватата на Латас па после ке праиме муабет за нејзе....

I agree be. Duri i povekje od agree sum na ova ama mene mi se smeat koa ke im kazam deka e nenormalno da gledas razgolena devojka i da se ponasas ko napalen majmun, a ti u princip zvucis sasvim ok so takvata izjava.
Taka da resiv da se predadam na temava. I surrender.
Ostavi... Let it be...
Dedovo ne e los. Ama i deka mozele da najdat nekoj posoodveten - mozele.
За тоа со мајмунот и девојката, по некоја случајност и јас го делам потполно истиот став со тебе.

Како и да е, не знаеме зошто го ставиле дедово за презентер, поради која причина. Можи е болен од рак и сакаат да му ја исполнат последната желба - да стане famous. Можи сака бившата да ја направи љубоморна, демек успеал во животот, finally.

Затоа, let it be.

Мене не ми е јасно што ќе ви е метео на било која македонска телевизија, при имајќи сега технологија мобилни со андроиди и смарт телевизори на кој може да си ставиш интернет и да си видиш метео. Метео на телевизија е за оние постари генерации луѓе (баби, дедовци, татковци, мајковци :icon_lol:) кој не знаат многу да користат технологијава денес што се користи.

Ццц... 3 страни по морал и етика...браос ве сфаќам дека мора негде да образложите дека вие го разбирате светот, а некои не.(само немораше и у чек дис аут)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom