Нова NFS: Most Wanted

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
Абе една мана има играва, мислам дека со првите 4 коли што ќе ги земеш и на сите нивни трки да си прв, може и прв да стигнеш на "Most Wanted" листата. А да не збориме дека има уште 20 коли за возење. Втора работа што не ми се допадна, сите коли исти надоградби, па барем ако ги има нека се смени нешто визуелно, а не само да ти се затресе колата и да видиш дека се смениле статистиките. Искрајно незнам која им била целта на играва

Абе една мана има играва, мислам дека со првите 4 коли што ќе ги земеш и на сите нивни трки да си прв, може и прв да стигнеш на "Most Wanted" листата. А да не збориме дека има уште 20 коли за возење. Втора работа што не ми се допадна, сите коли исти надоградби, па барем ако ги има нека се смени нешто визуелно, а не само да ти се затресе колата и да видиш дека се смениле статистиките. Искрајно незнам која им била целта на играва
To become the most wanted driver??

On topic: Стигнав до третиот главен.. му го зедов бугатито. Не се додржуа тоа мноогу е брзо ... над 360 иде. Иначе ко што доаѓаш поблиску до првиот се појака станува играва.... појќе адреналин пука кој возиш у просек со 280 кмх отколку со 200..... Утре ќе видиме каков е крајот.

Не е лоша ја пробав вчера малце потешка е сепак интересна е. А ме интересира како да ја зачувам играва до кај сум стасал ? Не гледам таква опција а кога ја гасам ми вика дека е незачувано ќе биде незачувано итн.. инаку цајканиве колку ме нервираат тоа е нешто неверојатно посебно ако се погоди да се пуштат во потера по мене кога испробувам некоја послаба кола. И BMW се наоѓа некаде на играва ? :)
Да се наоѓа, јас имам М3

малку помош за ова игра ја симнав од торент и си инсталирав и нејќе да се активира играва пробав дури и кракови и не знам што пропуштив друго??? и некое чаре??
2l91vs8.jpg

малку помош за ова игра ја симнав од торент и си инсталирав и нејќе да се активира играва пробав дури и кракови и не знам што пропуштив друго??? и некое чаре??
Инсталирај/реинсталирај DirectX, исто така nVidia PsyX и другите останати поддршки.

2l91vs8.jpg

dali imash dx10?

Само ова симни го и ќе ти ги среди сите фајлови што недостигаат

Линк

па имам графичка што подржува Д11???
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 16:18 ---
фала дечки не сум знаел за тоа мислев дека на самиот виндоус 7 си има Д11 како и да е си работи:)

Поглуп коментар од овај над мојов здравје !

Како прво наведи зошто ти е глупа... играта си е доста солидна според многу NFS фанови иако очекуваја малку подобар Customization а и освем тоа од IGN доби оценка 9.0 :)

Поглуп коментар од овај над мојов здравје !

Како прво наведи зошто ти е глупа... играта си е доста солидна според многу NFS фанови иако очекуваја малку подобар Customization а и освем тоа од IGN доби оценка 9.0 :)
Играта мене многу ми се допаѓа, ама ме нервира шо нема Customization... поќе ми личи на Burnout отколу на NFS.

ја играв,играва и можам да кажам дека графиката е супер,ама стара приказна и нема ништо ново и соундракот е мизерно и пробав со воланче форс фидбек и не е како што очекував значи има багови околу вибрации,треба да има како на F1 што имаше секаакви вибрации и пореално чувство.

NFS e игра во која или имаш пари да си купиш кола или немаш, игра во која ИГРАЧОТ бира што дел ќе стави, а не дел што МОРА да го ставиш за да колата биде подобра. И управувањето е бетер Dirt 3! Сите се радувате на графиката... па 2012 сме, скоро 2013... Ако сега немаат јака графика игрите КОГА ??? Не играм јас ГТА па да ги барам колите како ненормален по цела мапа. Ако сакаат да биде така нека ја крстат NFS: Grand Theft Auto !!!

И да, NFS ја играм од првиот дел... The Run беше подобра од оваа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom