Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има и за 17" http://www.anhoch.com/shopCart/vpasp/shopexd.asp?id=5975Bacillus gagous напиша:Абе декстерќе гледаш дека сака да биде мобилна, што ќе и монструм од Лаптоп. Да си знеш само вејк ап дека ранец за лаптоп нема кој собира поголеми од 15” така да ако земеш со 16:9 екран и плус 17” знај дека ќе ти треба една поголема ташна за да го транспотираш.
Јас вкусив два АСУС-а и, дали до малер или што, не се погодија.asfalt напиша:а АСУС некој дали вкусил? Добри се? фала однапред..
Wake up напиша:Ne toa veke odluciv, sakam da e 15,4 in, stvarno 17 e golem, ne mi treba tolkav. Gledam sega, veke mi prekisna da razgleduvam po internet,..me zamislija sega so Mac...
frenki напиша:Јас вкусив два АСУС-а и, дали до малер или што, не се погодија.
Првиот имаше проблеми со екранот и двд резачот, вториот со тастатурата.
епа брат.. hp ми останува, и тој беше во изборот, така да таков ќе си зеам, се надевам се подобри...Bacillus gagous напиша:Потврда за моето тврдење дека ASUS иако имаат многу широка палета немаат доволно искуство на производство на лаптопи како HP, Toshiba, IBM и следствено послаб квалитете нудат , а што е пострашно цените им се исти како на HP.
I jas se prasuvam toa da ti kazam. Na ista maka sme izgleda...ama nema bas tepacka za sovetiBlAcK_MamBa напиша:Ima nekoj iskustvo so MacBook laptopite na Apple.?
dobri losi strani, mani takvi raboti,
aj pisete
fala odnapred