Notebook избор?

• Креатор на темата Креатор на темата ViM
  • Време на започнување Време на започнување
а АСУС некој дали вкусил? Добри се? фала однапред..

Bacillus gagous напиша:
Абе декстерќе гледаш дека сака да биде мобилна, што ќе и монструм од Лаптоп. Да си знеш само вејк ап дека ранец за лаптоп нема кој собира поголеми од 15” така да ако земеш со 16:9 екран и плус 17” знај дека ќе ти треба една поголема ташна за да го транспотираш.
Има и за 17" http://www.anhoch.com/shopCart/vpasp/shopexd.asp?id=5975

asfalt напиша:
а АСУС некој дали вкусил? Добри се? фала однапред..
Јас вкусив два АСУС-а и, дали до малер или што, не се погодија.

Првиот имаше проблеми со екранот и двд резачот, вториот со тастатурата.

уфф, а баш мислеф дека сум го проншол идеалниот за мене...

само гледај да е INtel, mnogu luge se zalat so amd procesorite na lap topite

Wake up напиша:
Ne toa veke odluciv, sakam da e 15,4 in, stvarno 17 e golem, ne mi treba tolkav. Gledam sega, veke mi prekisna da razgleduvam po internet,..me zamislija sega so Mac...

Не е Макот за тебе, поише главоболки ке си имаш неголи шо ке работиш(Освен ако не му стаиш Windows, ама тогаш шо ке ти е толку изгор скап Мак ако го возиш со Win а не со OSX). Ја би ти препорачал некоја од поевтините верзии на Дел, оние Inspiron или како се викаа баш мислам дека се со 15ка монитор.

frenki напиша:
Јас вкусив два АСУС-а и, дали до малер или што, не се погодија.

Првиот имаше проблеми со екранот и двд резачот, вториот со тастатурата.

Потврда за моето тврдење дека ASUS иако имаат многу широка палета немаат доволно искуство на производство на лаптопи како HP, Toshiba, IBM и следствено послаб квалитете нудат , а што е пострашно цените им се исти како на HP.

Фликс јас имам АМД и нема ама баш никаков проблем веќе две години, тоа дека амд процесорите прават проблеми се само пропаганда на Intel, бидејќи се повеќе луѓе се одлучуваат за AMD бидејќи добиват исти перформасни за помалку пари и полека почнува да се изедначува пазарот на процесори.

Вејк ап, ако немаш многу многу искуство со компјутери и јас би ти препорашал да не го земаш Mac-от пошто сеуште премногу проблеми ќе си имаш со наоѓање компатибилност со другите. И како што ти кажав ако од америка порачуваш IBM тие нешто што за ќе добиеш максимум за дадените пари. А и кога ќе земаш глеј процесорот да е од тие што се специјално дизајнирани за лаптопи тоа се AMD Turion или Intel Centrino

Ima nekoj iskustvo so MacBook laptopite na Apple.?
dobri losi strani, mani takvi raboti,
aj pisete
fala odnapred

Bacillus gagous напиша:
Потврда за моето тврдење дека ASUS иако имаат многу широка палета немаат доволно искуство на производство на лаптопи како HP, Toshiba, IBM и следствено послаб квалитете нудат , а што е пострашно цените им се исти како на HP.
епа брат.. hp ми останува, и тој беше во изборот, така да таков ќе си зеам, се надевам се подобри...

Малце офф топик, кој од кого краде?

Alienware Area-51 m5750

16561.jpg

Futjitsu Siemens Amilo Xi 1526

18693.jpg

не знам декс амилото во вакво руво првпат го имам видено пред две години најмалку.

BlAcK_MamBa напиша:
Ima nekoj iskustvo so MacBook laptopite na Apple.?
dobri losi strani, mani takvi raboti,
aj pisete
fala odnapred
I jas se prasuvam toa da ti kazam. Na ista maka sme izgleda...ama nema bas tepacka za soveti:) sepak mnogu fala na onie so davaat!

Абе мековите како мажини се добир и суперфункционираат ама кога работиш со MAC OS а тоа може да ти создаде одредени проблеми, ма да мислам дека може на мек да се инсталира мајкрософт офис.

Moze no problemi ka javuva postojano i zavisi na nekoj ne ni moze da se snimi win . Za tuka najubavo ti e Hp, Toshiba, sony taka nesto da si zemis

Јас имам ASUS Athlon 64 и задоволен сум од него. Има две години гаранција што е многу битно. Ми цркна ХДД и ми го сменија одма.

Инаку за тие што викаат дека ASUS има малце искуство во правење на лаптопи само еден податок, ASUS го доби тендерот за производство на MAC BOOK и за DELL лаптопи. Инаку произведува лаптопи за други од поодамна.

По мене ако купувате сега HP 9000 серија е нешто невидено дали AMD или INTEL нема да згрешите. Она што го мразам кај HP е слабата подршка што ја имаат на интернет сајтот (со драјвери и слично)

За поддршка мислам дека на DELL му нема рамен.

SONY е прескап за парите.

Со Toshiba, Acer сум немал никакво искуство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom