Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас можам да ти кажам,ама не сакам да сум вулгарен.:helou:Ne znam kako se probi na mak estradava!!!
Јас како што знам Ноне е од Велес! А за гласот, како некое маче само мјаука:pos2:None ohridsko mome!Bruka!Pa i na srpski pocnalo da pee,ama so istiot akcent i izgled na "Lolita vo selsko izdanje".Toj shto ja otvori temava daj edna i za Eva(ohrigjankana) neka otvori
И Тоше зборуваше на селски акцент,а колку добар пејач беше.Има добар глас и не е многу дигната како некои другиГласот може да и е каков сака, но се додека и го слушам оној селски акцент со кој завива, се паѓа во вода. Аман нека ја земе некој в раце, нека ја научи барем да зборува литературно. Срамота каква е!
И Тоше зборуваше на селски акцент,а колку добар пејач беше.Има добар глас и не е многу дигната како некои други
Гласот може да и е каков сака, но се додека и го слушам оној селски акцент со кој завива, се паѓа во вода. Аман нека ја земе некој в раце, нека ја научи барем да зборува литературно. Срамота каква е!