Ноне Неделковска

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
се согласувам со тоа дека е ужасна али не вреѓај дијалект пошо вие у струга ставате Т кај со требиТ и не требиТ ај позз

Никој не ти го вреѓа дијалектот тебе ако не па. И не ми е гајле каква е на улица ... кога ќе излезе на тв да пее или зборува, треба да се однесува како што и доликува. Тоа е смешно да го споредуваш со мене или стружаните ... :nesvest::pos2:

za greota ja turkaat po emisii za da se popolni vreme a taa samo se smee trebalo ne trebalo kako nekoe 7 godisno cupence e ama so plasticna operacija

срамота!кој и дал да пее нека се лечи!!неможам да ја гледам веке !

јас немам ништо против Ноне, нека си гостува на емисии, нека си прави турнеи, нека си пее песни, ама не би и пошла на настап или би и купила CD

Тој што гледаше "Опуштено со Тони и Део" знае на кој ремет беше изложена.
Цела емисија беше циркуз,запамтив еден момент: Тони и вели на Ноне: на новиов албум имаш преработка од твоја омилена македонска народна песна,која е таа?
Ноне: Бело лице љубам јас.И Тони по неа во конотација: Бело ЦИЦЕ љубам јас. :pos2::pos2::pos2::pos2: Се убив од смеење.Ова беше на самиот почеток за натаму замислете што се случуваше :smir:

Ноне катастрофа ми е не ја слушам посебно со тоа пискавото гласче ма нема абер од пеење

Што прави Ноне на тениско игралиште
- Играе одбојка... Чесно е :еауеауа:

коконава има дечко. ама коа ќе испаднат за рака ко станлио и олио се.
метро и жилет е

Ја меркаше еден чика од жирито цело време затоа се проби,не дека има глас,ептен и е пискав,има нискоквалитетна музика,незнае да се понаша на телевизија,треба ли уште да набројувам?Па боље и да се скрие.

што прави ноне кога не може да заспие????

шета под кревет :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
инаку не е лоша толку бе, сега што си е пониска и што има писклив глас тоа е друго

Зар заслужува тема?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom