Нокт на мал прст

• Креатор на темата Креатор на темата Фокси
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеееееее селска работа... Мојот бивш професор имаше такво и многу одвратно изгледаше.... аууу :kesa::vozbud:

Сум видел некои чистат уши со тој прст, но пак е подобро тоа отколку чистење уши со клуч тоа ми е најтапа:nesvest:

Многу сељачкаработа е тоа бе :tapp:...

гадно!!!!! мој комшија имаше, автомехничар и му служело за мали штрафиња:tapp::tapp::tapp:

па,би имал.........мртов!бегај бе,поодвратно нешто не може да си дозволиш да имаш!бљак.

Како што кажа некој погоре најсељачка работа.Обично го пуштаат автомеханичарите да им се најде у ситуација кога треба да заштрават некое помало штрафче :pos:

Ептен грдо и гнасно е....Дури од самата помисла ми се гади..

И мене ми е гадно ... ама има еден професор го користи за да си вади ушна маст(смоки)

Ненормално селска работа.Оправдувам пирс,бушава голема коса,тетоважи,алкохол и цигари ама кога ќе видам нокт на мал прст е тогаш од контакт ме вади

Сум видел некои чистат уши со тој прст, но пак е подобро тоа отколку чистење уши со клуч тоа ми е најтапа:nesvest:

Да, имав еден наставник чистеше ушето со клуч и тоа му се прошира авион да влезе внатре!

abe koga ke vidiish nekogo aso toa noktot na prstot i da ima kal ispot noktot da povratish da ti e gdno da se pozdravish so choveka

Колку ми дојде да ја кантосам темата со малиот прст. :pipi:

Гнасно бе. Гнасно,гнасосано!!
Ко ќе ми текни па за шо поточно се користи стомак ми се преврќа.

Takov nokt imat imat lugeto sto rabotat po sivalnicite, jas znam nekolku sto im e potrebno dolg nokt zaradi polesno sienje na neznam ti koj den na oblekata.

за чешање уше(неверојатно моќен филинг:))не е потребен ноктот, малиот прст е доволен. Примена нема некоја освен ако свесно нејќеш да бидеш сељак. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom