Нокт на мал прст

• Креатор на темата Креатор на темата Фокси
  • Време на започнување Време на започнување
Па глупа работа е не ја оправдувам,јас мислам дека не повеќето им служи за да си го чистат ушето.:pipi:

Некои и носот си го чистат (т.е мрсули ) бљак...
Не ми изгледа убаво воопшто, се знае за кого се долги нокти...

Многу ми е грозно! Ај на стар човек, над 60 години и го оправудувам, ама кога ќе видам некој 20 години со 3 см нокт на мал прст ми се повраќа! Баш вчера ми се повраќаше:jaj:

Незнам шо им е финтата со тој нокт селска работа...

6a00b8ea0714ea1bc000c2251e0965549d-200pi3.jpg

ова ти се вика ин дечко, може и како шрафцигер да го служи или како ладно оружје

хахахахха какви постови прочитав боже боже.. се смеев повеќе од ЧДА! хахаха
он: некој помлад до сеа со нокт 2 3 сантима не сум видел. т.е не сум видел воопшто да го пушта ноктот а инаку иам заприметено на семафор поготово коа ке застанам и ке е провртам по коливе од страна обавезно има некој чиче со таков нокт .. и гес ват? уноктот преку нос мислам до око дека ке им отиде некад! гадни се бе гадни се !!!

имам видено и на помлади бљак мода :kesa:

i jas go ostavam noktot na maliot prst da potporasne malku,posle go secam oti mnogu mi smeta
a inaku mi se naogja za mrsuli ili za usite itn :):) :vozbud:

Постои ли нешто по фуј ?

имам видено и кај помлади т.е. некоја години постари од мене. штом ним не им смета мене пак ич нивна работа што сакаат нека прават. инаку им служи за в уши :pos2::pos2: колку што имам видено

Јас оставав пред 10тина години нокт на малиот прст и го мачкав со црн лак, ама многу ми сметаше кога играв баскет и го одјебив...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom