Нокт на мал прст

• Креатор на темата Креатор на темата Фокси
  • Време на започнување Време на започнување
Aa гнасна работа богами. Уф коса ми се крева кога ќе ги видам чиковцине со некое заоблено нокте а под него уште мов да никне:pov:

Уф, поодвратно нешто од ова не постои. Многу ми е одбивно кога ќе видам машко со вакво нешто :nenene:

ме нервира кога видам некој со долг нокт на малиот прст:nesvest:

Отсекогаш ме нервирала ваквата појава кај мажите. Одвратно, гнасно, непријатно...

Ме потсеќа на закржлавено старче во свои доцни 70те чие его е собрано во долгиот пожолтен и гаден нокт на малиот прст.

Еј будали колку сте, значи стварно!
Имам јас бе, не е Ногу голем додуша ама добро оформен, една пријателка ми го негува еднаш неделно. Ми служи за чешкање брада постара од еден ден! Го имам веќе 3-4 месеци а си го оставив како доказ ко престанав да грицкам нокти -ради ова си се гордеам со него!

Еј будали колку сте, значи стварно!
Имам јас бе, не е Ногу голем додуша ама добро оформен, една пријателка ми го негува еднаш неделно. Ми служи за чешкање брада постара од еден ден! Го имам веќе 3-4 месеци а си го оставив како доказ ко престанав да грицкам нокти -ради ова си се гордеам со него!

taka e be bate be...mislam stvarno e dzam nokt na malo prste koga maam na gitarava so nego...POZdraF

Се употребува за чистење руда и чистење на ушите...гнасно...

А мене што ми се сите долги на деснава рака за свирење класика на гитара? :kesa:

абе не само на малото прсте,сите ми се големи,па ко че си ги чепкам ушиве или носов,сменувам прст,разбивам монотонија:pos2:

имам слушнато дека постариве го користат за чистење на останатите нокти :uvo:
сеа е малку нелогично али шо да прајш:smir:

Па многу ми е неестетски нокт на малиот прст , ама некој музичари го служат, за пицикато .
Јебига , не сите ја имаме привилегијата за стапчиња за во уво.

абе не само на малото прсте,сите ми се големи,па ко че си ги чепкам ушиве или носов,сменувам прст,разбивам монотонија:pos2:

имам слушнато дека постариве го користат за чистење на останатите нокти :uvo:
сеа е малку нелогично али шо да прајш:smir:
И јас да ти кажам се думам уште еден нокт да си пораснам да не го користам клучот од визба, чунки еден нокт малку ми е само за носот а камо ли и за ушите!:vozbud:

А мене што ми се сите долги на деснава рака за свирење класика на гитара? :kesa:

хехехе тоа ти е друго, од шо мораш ( и ја до душа имав до пред некој месец за истото ама ги рецнав) ама за риење низ нос и буричкање во уво не ми е вкусно некако и не стои убаво.:pov:

selja4ka rabota,em ne izgleda ubavo em gnasno e, osven za cepkanje usi ne sluzi za nis drugo

Сведок сум на нокот на мало прсте, мој познаник го има.
Гнаса.
Се збира ѓубре под него, изгледа сељачки, а намените не сакам ни да ги помислам.
Кога го прашав за објаснување, зошто побогу, вика: Така останало, градскиот маж оти не копа и не ора, мора да има нокте, та да му се види дека е чисто(ова боже помилуј е релативно),а селскиот сите нокти му се куси и со кал.
Треба да паднам во несвест?
Паднато.

Патем, имам тетин 60 годишен со пуштено нокте и згора на се, на него и прстен со црна плочка. Убиство за очи. Нејсе, така останало:pos2:

Многу сељачко ми е, вие шо викате за вадење руда ја би дополнил и за отварање конзерви. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom