Ноќниот живот во Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата oxygenne
  • Време на започнување Време на започнување
ЕЕЕЕЈ Струмица коа бев летово со 2ца другари што знам како да ви кажам.Имаат такво едно шеталиште у средина и низ парк се шлаат и ние како Скопјани цело време на преку не гледаа, па ке не тепаат божем,, па што ја знам што.Се фураат мислат у нивни град сме па што се они пффф.А навечер ништо посебно - чиста имитација на Скопје.Се погодија само 4-5 дечки топ што не примија и не прошетаа и ни ја покажаа Струмица.Таму едино ги бива женските.Тоа не се негира.Ама приметив таму сите исто се облекуваат и исти шеми фураат.МАлце е смешно.СТРУМИЧАНИ ФАЛА ВИ ЗА ДОБРИОТ ПРЕЧЕК И НЕКА МИ НАМИНАТ НЕКОИ ТАКВИ НАФУРАНИ СТРУМИЧАНИ ЛЕТОВО ДА ГИ ПРЕЧЕКАМ И ЈАС ФИНО И ЛЕПО.АЈТ ПОЗДРАВ

Дечко очигледно си налетал на погрешни луѓе.

Дружево налетало на панкофоби...нишо ниво. Вииш, пер, струмица е град што мрази СЕ' што има врска со метал, панк, или рок. За повеќето струмичани, тоа е ѓаволска, сатанска музика и, тие шо го слушаат тоа пушат трева и се секташи.

Колкo да знааш причина зошо те гледале на криво. ;)

Абе Струмица си е Струмица мислам абе не мислам сигурен сум дека има најдобар НОЌЕН ЖИВОТ.

Toreador напиша:
Дружево налетало на панкофоби...нишо ниво. Вииш, пер, струмица е град што мрази СЕ' што има врска со метал, панк, или рок. За повеќето струмичани, тоа е ѓаволска, сатанска музика и, тие шо го слушаат тоа пушат трева и се секташи.

Колкo да знааш причина зошо те гледале на криво. ;)
Торчо претеруваш!Пола Струмица пуши трева(скоро цела освен старите изнемоштени лица)и кој има нешто против аман!Типојте ако се имат занесувано(кој кје ги примети дека се од Скопје ако се примерни или имат напишано на чело„ние сме од Скопје мразете не„:tapp:)Туку имат сигурно беља направено....

Наташа напиша:
Торчо претеруваш!Пола Струмица пуши трева(скоро цела освен старите изнемоштени лица)и кој има нешто против аман!Типојте ако се имат занесувано(кој кје ги примети дека се од Скопје ако се примерни или имат напишано на чело„ние сме од Скопје мразете не„:tapp:)Туку имат сигурно беља направено....

Nate, odamna nemas dojdeno u strumica...so moi oci sum gledal kako so prst gi pokazuvat. Za zal, so takvi drustva iskacam...eee vidi ga taa metalka, darkerka, kak utepanaa e. eeee vidi go taj ss taa maica i kosa, kak narkoman e. epten zalno

IgoR_ViCiOuS напиша:
ЕЕЕЕЈ Струмица коа бев летово со 2ца другари што знам како да ви кажам.Имаат такво едно шеталиште у средина и низ парк се шлаат и ние како Скопјани цело време на преку не гледаа, па ке не тепаат божем,, па што ја знам што.Се фураат мислат у нивни град сме па што се они пффф.А навечер ништо посебно - чиста имитација на Скопје.Се погодија само 4-5 дечки топ што не примија и не прошетаа и ни ја покажаа Струмица.Таму едино ги бива женските.Тоа не се негира.Ама приметив таму сите исто се облекуваат и исти шеми фураат.МАлце е смешно.СТРУМИЧАНИ ФАЛА ВИ ЗА ДОБРИОТ ПРЕЧЕК И НЕКА МИ НАМИНАТ НЕКОИ ТАКВИ НАФУРАНИ СТРУМИЧАНИ ЛЕТОВО ДА ГИ ПРЕЧЕКАМ И ЈАС ФИНО И ЛЕПО.АЈТ ПОЗДРАВ
има нормални и оние како тебе најверојатно...панк,металци или нешто.
и ако нема како тебе сите сме исти...:tapp::tapp::tapp::tapp:

so moi oci sum gledal kako so prst gi pokazuvat. Za zal, so takvi drustva iskacam...eee vidi ga taa metalka, darkerka, kak utepanaa e. eeee vidi go taj ss taa maica i kosa, kak narkoman e. epten zalno

А да не претерувас малку?абе Струмица е мал град ама сигурно не сме толку малограгански настроени.за да се покажува така со прст сигурно треба некој ептен да забегува во некој металски или било каков друг фазон или пак ти да не се дружаш со погрешно друштво.
Иначе Струмица обично е доста гостопримлив град(судејки според реакциите на тии кој биле у ср и имат само убави впечатоци од ноќниот живот во ср како и од самите струмичани).
Селект е закон.

N epreteruva,taman si e rabotata.Vo Strumica vo posledno vreme edinsvena zanimacija na narodot e samo da se zanimava so zivototo na drugite.

Хехе одамна е тава така.
Само ме интересира сношти низ сите кафичи ли имаше рација или само у 19ката беше?
И как им текна баш у 20 до 1 да флезе полиција... :tapp:

walker_girl напиша:
Хехе одамна е тава така.
Само ме интересира сношти низ сите кафичи ли имаше рација или само у 19ката беше?
И как им текна баш у 20 до 1 да флезе полиција... :tapp:

Ne bese samo u 19kata.Nasekade imase. Bas koga odev nakaj Select videh kkao decata skokat od galaksija za da ne gi zapisat.A i imase i u Active.Za drugite ne znam

The BEST night life in Macedonia just in Strumicaaaa
pozdrav od SR

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Струмица има најдобар ноќен живот во Македонија[/FONT]

{E245486A-B2A2-463F-91B1-24D48C79ADBC}_strumica-2.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Долгоноги девојќи во жешки пантолончиња, момци со бесни коли, музика што трешти од околните кафулиња. Вака изгледа популарната леблебиџиска улица за викенд во Струмица. Ноќната шема стартува во 22 часот. Овде како во старите времиња актуелно е корзото во чаршијата, за да бидете видени во новата гардероба или да ја покажете новата марка автомобил. Шемаџиски места се популарното кафуле " 19" на нашиот најдобар фудбалер Горан Пандев. Следна дестинација се трендовските клубови " Уникорн", " Маф маф" и " Гламур кафе". Цената на пијачките е 40 до 80 денари.Некаде на полноќ, струмичката шема се движи накај мегапопуларниот ноќен клуб" Селект". Убави струмички моми дотерани по најнова мода, долгоноги и сите над 170 см високи. Подотерани се од скопските шмизли. Џабе не рекле дека во Струмица може да ги сретнете најубавите девојки во Македонија. Во ноќните клубови се слуша техно и најновите светски и македонски хитови. За љубителите на кафанската музика со турбо фолк актуелни се двете кафани "Шабан" и "Пепи". Овде пееле и силиконската фолкерка Елена Велеска и Сузана Гавазова.
Денската шема почнува на пладне во истите кафулиња, само во многу полераксирана атмосфера. Денско добро кафе со вкус на цимет за 50 денари може да се напиете во клубот " Маф-маф". (З. В.)
[/FONT]
Izvor:http://vest.com.mk/default.asp?id=134059&idg=7&idb=2048&rubrika=@ivot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom