Ноќниот живот во Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата oxygenne
  • Време на започнување Време на започнување
walker_girl напиша:
Муабетот не е за зоолошката туку за ноќниот живот.
Што дека Скопјани имаат зоолошка? Тоа на се личи само на зоолошка не личи. Катастрофа!

ha ha ha:je: :je: abe slusnav deka ja obnuvuvaat,cekame da vidime so ke napravat..bas me interesira!!

Абе дај Боже да ја средат немам јас ништо против, ама Струмица пак ќе си остане најдобра :je::je:. Ќе не биде и без зоолошка :wink:

hellracer напиша:
OK.... ajde strumica e najbolje TOP e .... tamu se najdobrite diskoteki kafici se naj naj za Strumica.... samo napred Stumica ! YEAH YEAH , a da mislam deka treba za glaven grad da se proglasi ...

Главен град???
Собрание во СЕЛЕКТ
Амбасада СТАРС
Влада Гламур

Што тропаш глупости Струмица да биде главен град??
Ај помисли се малку шо кажа па после оди измени си постот

@strumics

ima li nesto posebno u sr u nedela 5/14 utre.select,exces,maf maf.konkretno nekoja zabava.

Strumicava nasa e zakon,koj ne bil mnogu propustil!
TREBA DA SE IDI IMA STO DA SE VIDI!

U sporedba so drugite gradovi u Makedonija deka deka e najubavo u strumica:cug:a drugite moze zajnat da govorat deka ga najdee pa bas gevgelija da ga sporedat:blabla::icon_lol:

Za STRUMICA nema sto da se pise.......toj e eden od najzakon gradovi.....cesto iam ideno tamu, zaso cela familija mi se od strumica i pozabaven grad mislam deka nema....drugo neznam so da kazam.......mislam deka dovolno kazav.....:je:

лелелелел бев на семинар и два дена искачав во Селект и во Екцес уффффф закон си поминав

Ватикан во Италиja=Струмица во Македониja
Monte Carlo на Балканот :je: :wink:

BushMan напиша:
Главен град???
Собрание во СЕЛЕКТ
Амбасада СТАРС
Влада Гламур

Што тропаш глупости Струмица да биде главен град??
Ај помисли се малку шо кажа па после оди измени си постот

Од дека го ископа Галмур?! Поглупав кафич од гламур и старс, здрааве...поарно да одам у кафана...исти курац ми се фаќа. Само шо у гламур и старс одат маленките деца и од дома испаденте.

Ќути, ќути арно Галаксија не е спомнана :pos:

walker_girl напиша:
Ќути, ќути арно Галаксија не е спомнана :pos:

галаксија не ја ни перцепирам, не ја ни гледам пред очите, не га егистиам, затава не е ни спомнена...

baldzi напиша:
Ватикан во Италиja=Струмица во Македониja
Monte Carlo на Балканот :je: :wink:

ај донт гет ит...Ватикан има надобар ноќен живот во италија?????:baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

со сакате говорејте Струмица е закон :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom