- Член од
- 21 јуни 2007
- Мислења
- 1.446
- Поени од реакции
- 10
dj_exit напиша:nema sto u sk ima podobri zurki 100% ama i strumica ne e loso:je:
Si bil u sr pa da vikas deka u sk ima podobri zurki a ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dj_exit напиша:nema sto u sk ima podobri zurki 100% ama i strumica ne e loso:je:
Абе фала богу шо ќе ти пеет на тебе на караоке???Да не сакаш да ти пеет нешто странско???Кога друг пат се пуштиле српско у баро???Не се пуштиле, а на некој мош повеќе го расположува српското и турбо фолкот...walker_girl напиша:...А на караокето во Select не бев, но и таму ако почнале со тоа не знам веќе каде нема турбо фолк.
walker_girl напиша:Има ваква тема, може да се спои со оваа.
И се согласувам со kiksuperman за музиката, ретко во кој кафич нема да слушнеш српско. А на караокето во Select не бев, но и таму ако почнале со тоа не знам веќе каде нема турбо фолк.
^Cutie^ напиша:Абе фала богу шо ќе ти пеет на тебе на караоке???Да не сакаш да ти пеет нешто странско???Кога друг пат се пуштиле српско у баро???Не се пуштиле, а на некој мош повеќе го расположува српското и турбо фолкот...
a n g e l c e напиша::helou::helou::helou:дефинитивно треба да одаш и да видаш шо се се случува па после ке видаме дали ке говораш така. Не си сввесна колко е убаво и колку расположение има, оди баш да видам во колко ке си одаш дали во 1 или 4 сабаале.
А за твоја дополнителна информација пуштат и македонски песни, а на почетокот и странски. :salut:
Как прво не го бранам говорам га реалноста...kiksuperman напиша:Саа ако ви се татковците газди на Селект (как шо разбрах) не мора да го бранете:helou:. Селект е арен ама на почетоко нек пуштат и странски, после пак пуштат српски (говорам за караокето). И сакам да кажам оти ми е мака за ДЈо со пушта у Селект оти е еден од најдобрите у Македонија, а го натеруват да пушта таква музика.
baldzi напиша:Ватикан во Италиja=Струмица во Македониja
Monte Carlo на Балканот :je: :wink:
Abe OK e gradot super e i cist e ubavo e sredeno discoteki,kafici,ama ne e do tolku dobro kako shto se pravi, tuka se i Gostivar i Bitola.
Za mene licno poslem Skopje najubav nokjen zivot ima Gostivar ....